Haberler

Tuğrul Türkeş Manisa'da Babasını Anlattı

Manisa'da Alparslan Türkeş'i Anma Konferansı'na katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, babası Alparslan Türkeş'i anlattı.

Manisa'da Alparslan Türkeş'i Anma Konferansı'na katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, babası Alparslan Türkeş'i anlattı.

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Şehir Tiyatrosu'nda düzenlenen konferansa MHP Manisa Milletvekili Ekan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Manisa Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ile Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ile partililer katıldı. Türkeş konuşmasında, babası Alparslan Türkeş'in partisiyle yaşadığını ve fikirlerinin MHP'de devam ettiğini, babasının fikir hayatında sapmalar olmadan düz bir çizgide ilerlediğini kaydetti.

Türkeş, babasının hayatından örnekler vererek sözlerine şöyle devam etti: "Vefatının 16. yılında Türkiye'nin dört bir tarafında kendi arzularıyla bir hiyerarşik yapı içerisinde değil kendileri böyle bir faaliyet yapmak için gayret sarf eden teşkilatlarımız ve diğer sivil toplum örgütleri var. Bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Rahmetli Türkeş'in hayatı zor bir hayattı ama o hiç bir zorluktan yılmadan bu mücadeleyi yaptı. 80 yıllık hayatına bakacak olursak üç ana bölümde ele almak mümkün. Birincisi doğumundan itibaren 20 yıllık bölüm var, ardından 22 yıllık askerlik hayatı ve 36 yıllık sivil hayatı vardı." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Alparslan Türkeş Tuğrul Türkeş Akçay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title