Haberler

Tekin Kılıç'ı Pazara Çağırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kadıköy Salıpazarı'nda vatandaşlarla buluştu.

"Devletin makamlarının tepesine oturup CHP'yi hedef alanlardan hesap sorarız"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kadıköy Salıpazarı'nda vatandaşlarla buluştu.

Pazarı gezen Tekin, vatandaşlarla sohbet etti, esnafın sorunlarını dinledi. Gürsel Tekin'in hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Anayasa Mahkemesi Kuruluş Yıldönümü törenine davet etmeyen Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç vardı. Devlet kurumlarının yapısının değiştiğini öne süren Tekin, yapılanın çok büyük bir gaf olduğunu söyledi. Haşim Kılıç'ı dinlediği zaman AKP milletvekilini dinlemiş gibi olduğunu belirten Tekin, 'Yargının sorunlarını değil, CHP'yi hedef alan bir konuşma yaptı. Siyasete girecekse, meydana bekliyorum sayın başkanı, pazara bekliyorum. Hemen o cübbesini çıkaracak, gelecek bu meydanlarda bizim gibi siyaset yapacak. Devletin makamlarının tepesine oturup CHP'yi hedef alanlardan hesap sorarız" şeklinde konuştu.

ÖSYM BAŞKANI KİMDEN CESARET ALIYOR ?

ÖSYM Başkanı Ali Demir'in istifa etmemesini yadırgamadığını söyleyen CHP Genel Başkanı Gürsel Tekin, ? Ali Demir, niye istifa etsin. Adam ne yapmış ki, 5 milyon insan mağdur olmuş, ne önemi var" diye konuştu. Önemli olanın Ali Demir olmadığını söyleyen Tekin, 'Önemli olan, Ali Demir'in kimlerden cesaret aldığıdır" şeklinde konuştu.

'GÜNAH, BAŞBAKANIN BOYNUNDADIR"

Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül'ün Ali Demir'e destekleyen sözlerini hatırlatan Gürsel Tekin sözlerini şöyle sürdürdü : ' Sorunla ilgili başbakan, Cumhurbaşkanı, bakanlar , devletin kurumlarını harekete geçireceğine, 'biz kefiliz' diyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı da, sayın Başbakan da ayıp etti. Eğer burada hesap sorulacaksa, siyaset kurumuna hesap sorulacaktır. Ali, Veli'ye değil. O kefil olanlara şimdi soruyorum 1 milyon 700 bin çocuğumuz, milyonlarca ailenin mağduriyetini kim giderecek ' Hangi vicdan bunu giderecek. Bu çocuklar hak ararken sayın başbakan çıkıp bu çocukları hedef aldı. Böyle bir demokrasi olur mu' 1 milyon 700 bin çocuğun günahı, Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanının boynundadır"

'ALLAH ÇILGIN PROJELERDEN KORUSUN"

Başbakan Erdoğan'ın yarın İstanbul'da açıklaması beklenen çılgın projeyle ilgili bir soruya da yanıt veren Tekin, ' Allah çılgın projelerden korusun" dedi. Tekin sözlerini şu şekilde tamamladı : "Sayın başbakan önce kendi mahallesindeki imar sorunu çözsün, alt yapı sorununu çözsün. İstanbul'da 32 insan derelerde can vermedi mi ' Sen bir buraları çöz, ulaşım sorunu çöz, deprem sorununu çöz, ondan sonra bakarız çılgın projene"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title