Haberler

Sav: Elmadağ'da Oy Kırılması Yaşadık

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, "Elmadağ, Oyunu CHP'den Esirgemeyen Bir İlçemizdir, Ancak 2'si Yerel 2'si Genel Olmak Üzere Son Dört Seçimde Partimizin Oylarında Kırılma Yaşandı" Dedi.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, “Elmadağ, oyunu CHP’den esirgemeyen bir ilçemizdir, ancak 2’si yerel 2’si genel olmak üzere son dört seçimde partimizin oylarında kırılma yaşandı” dedi.

CHP Elmadağ İlçe Kongresi’ne, Genel Sekreter Sav’ın yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, milletvekilleri Tekin Bingöl ve Nesrin Baytok, Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı ile çeşitli ilçelerin teşkilat başkanları katıldı.

Önder Sav, Elmadağ Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ilçe kongresinde yaptığı konuşmada bugün Ankara’da 25. ve son ilçe kongresinin yapıldığını anımsatarak, “İnanıyorum ki bu kongremiz, CHP’nin muhalefette olduğu son kongre olacaktır” dedi.

Elmadağ’ın, CHP’nin Ankara politikasında önemli yeri olan ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Sav, “Elmadağ, oyunu CHP’den esirgemeyen bir ilçemizdir, ancak 2’si yerel 2’si genel olmak üzere son dört seçimde partimizin oylarında kırılma yaşandı. Seçmen dokusundaki farklılıklar da bu sonucu doğurdu. Geçmişi bileceğiz, sıkıntıları belirleyeceğiz ama geleceğe bakacağız. Çok fazla bir zaman kalmadı. 2011’in en geç Temmuz ayında genel seçim yaşanacak. Siyasal iktidar süratli bir düşüş süreci içinde. Artık iktidarın, yükseliş çizgisi yakalama olanağı yoktur. CHP’nin de yükselme süreci devam etmektedir” diye konuştu.

Sav, hükümetin Türkiye’nin Ulusal Egemenlik Politikası’na da ters hareket ettiğini öne sürerek, şunları söyledi:

“Ulus bütünlüğüne ters, bizim Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak kazanım ve birikimlerimize ters bir politika bu siyasal iktidar tarafından bir bir gündeme getirilmeye başlandı. Dışımızdan güdümlenen pek çok dikta ile bu siyasal iktidarı belli alanlarda kendilerinin isteği doğrultusunda düşünmeye sevk etmişlerdir. Bu yapılanmalar, bu siyasal iktidara bazı şeyleri emreder duruma gelmiştir.”

var ilgiliLinkler = document.getElementById("divAdnetKeyword").getElementsByTagName("a");

var toplamLinkSayisi = ilgiliLinkler.length;

for(var i=0; i< toplamLinkSayisi; i++)

{

if(ilgiliLinkler[i].className == '' && ilgiliLinkler[i].innerHTML.toLowerCase().indexOf('img') < 0)

{

ilgiliLinkler[i].className='boslinkcl';

}

}

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title