Haberler

Moldova Parlamento Başkanı Candu TBMM'de

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, FETÖ'nün, Moldova'da Orizont Okulları adı altında mevcudiyetini devam ettirdiğini, Moldova için de tehdit unsuru olduğunu belirterek, "Bu okulların Maarif Vakfına devredilmesine yönelik girişimlerin, Moldova Parlamentosu tarafından da desteklenmesinden...

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, FETÖ'nün, Moldova'da Orizont Okulları adı altında mevcudiyetini devam ettirdiğini, Moldova için de tehdit unsuru olduğunu belirterek, "Bu okulların Maarif Vakfına devredilmesine yönelik girişimlerin, Moldova Parlamentosu tarafından da desteklenmesinden memnuniyet duyacağız." dedi.

Kahraman, TBMM Başkanlık Divanı Toplantı Salonunda, Moldova Parlamento Başkanı Andrian Candu ve beraberindeki heyet ile görüştü.

İsmail Kahraman konuşmasında, iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin tesisinin 25. yılında, ikili temaslardaki artışının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Moldova'nın bağımsızlığının 25. yıl dönümü münasebetiyle 8-10 Eylül 2016'da düzenlenen törenlere TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın katıldığını anımsatan Kahraman, Moldova'nın Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinde ve uluslararası platformlarda Türkiye'ye verdiği desteğe teşekkür etti.

Kaynak: AA / Politika

İsmail Kahraman Moldova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title