Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması

"Hırsızlığın ve yolsuzluğun ustalarının MHP'nin yükselişini önlemeye çalışmaları, hesabını veremeyecekleri ölçüde günaha ve suça battıklarını göstermektedir"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Hırsızlığın ve yolsuzluğun ustalarının MHP'nin yükselişini önlemeye çalışmaları, hesabını veremeyecekleri ölçüde günaha ve suça battıklarını göstermektedir" görüşünü dile getirdi.

Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bazı medya kuruluşlarının MHP korkularının şaşırtıcı olmadığını" öne sürerek, "Tayyip Erdoğan'ın 'Alo Fatih' hattı üzerinden besleme medyasına sürekli MHP sansürü uygulatması, milliyetçi ülkücü hareket için bir şeref madalyasıdır" ifadesini kullandı.

AK Parti tarafından engellemelere maruz bırakılmanın MHP'nin doğruluğunun şaşmaz delili olduğunu iddia eden Çetin, AK Parti'nin Türk milliyetçilerinin büyümesinden rahatsız olduğunu savundu. Çetin, açıklamasında şunları kaydetti:

"Hırsızlığın ve yolsuzluğun ustalarının ellerindeki büyük gücü kullanarak MHP'nin yükselişini önlemeye çalışmaları, hesabını veremeyecekleri ölçüde günaha ve suça battıklarını göstermektedir. Apo ile bir masada oturmuş Fatih'le Tayyip'i buluşturan aynı sevdadır. Millete küfredenlere en büyük ihaleyi veren zihniyetin, MHP'nin anketlerdeki yükselişine ve hatta ekrandaki bir alt yazıya dahi endişeyle bakmasına şaşmamalıdır. Ağızlarına sakız ettikleri milli irade masalına rağmen MHP oylarını çalanlar, yatak odalarındaki para sayma makineleriyle milletin parasını sayarken yakalanmışlardır. MHP'nin sesini kısmakta bu kadar ısrarcı olduğuna bakılırsa, Tayyip Erdoğan'ın bu korkusunun ardında daha başka kabahatler de gizlidir. "

AK Parti hükümetinin Kıbrıs politikasını eleştiren Çetin, "Tayyip Erdoğan hükümeti gidicidir ancak gidişinin önüne Kıbrıs'ın pazarlık masasına konması çok çirkin bir alış veriştir. Kıbrıs'ta Türkiye'nin garantörlüğünü sonlandırmayı ve adanın bir bölümünde Türk egemenliğini AB'nin, Yunanistan'ın ve Rumlar'ın insafına bırakmayı amaçlayan bir anlaşmanın, güven erozyonuna uğramış AKP eliyle hayata geçirilmesine müsaade edilmemelidir" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title