Haberler

AK Parti Malatya Darende İlçesi Belediye Başkan Adayı İsa Özkan Kimdir?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Malatya Darende İlçesi Belediye Başkan adayı olarak İsa Özkan'ı seçti. İsa Özkan kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Malatya Darende İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Malatya Darende Belediye Başkan adayı olan İsa Özkan kimdir?

İSA ÖZKAN KİMDİR?

Özkan,1969 yılında Malatya'nın Darende İlçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatını Darende'de tamamladı ve ardından tarım ve ticaretle ilgilendi. Tarım, inşaat, otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinin ortağıdır.

2009 SEÇİMLERİNDE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

2001'de AK Parti'nin kurulmasıyla birlikte kurucu ilçe başkanlığı görevine başladı. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Darende Belediye Başkanı olmak adına ilçe başkanlığı görevinden ayrılarak Belediye Başkanı adayı oldu ve 29 Mart 2009 seçimleri sonrası belediye başkanı olarak göreve başladı. İsa Özkan, evli ve 5 çocuk sahibidir.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title