Haberler

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye'ye huzur getireceğiz

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler'de vatandaşlarla bir araya geldi. Soylu, bölgeye Türkiye'nin huzur getireceğini belirterek, "Allah bize fırsat verecek, bunu göreceksiniz. Allah bize fırsat verecek, Şam'a da huzuru biz getireceğiz, Bağdat'a da huzuru biz getireceğiz. Afganistan, Kabil'e de huzuru biz getireceğiz. ve dünyaya, bu medeniyetimizi nakşedeceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

İÇİŞLERİ Bakanı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Esenler'de vatandaşlarla bir araya geldi. Soylu, bölgeye Türkiye'nin huzur getireceğini belirterek, "Allah bize fırsat verecek, bunu göreceksiniz. Allah bize fırsat verecek, Şam'a da huzuru biz getireceğiz, Bağdat'a da huzuru biz getireceğiz. Afganistan, Kabil'e de huzuru biz getireceğiz. ve dünyaya, bu medeniyetimizi nakşedeceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler'de düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara seslendi. Doğu'da birçok ilde bulunan organize sanayi bölgesine yatırım yapmak isteyenlerin olduğunu dile getiren Soylu, "Şu anda Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde 450 yatırımcı sıra bekliyor ki, ben buraya yatırım yapayım diye. Aynısı Ağrı'da var. Aynısı Şanlıurfa'da var. Aynısı Mardin'de var. Aynısı Van'da var. Bizim derdimiz nedir biliyor musunuz. 780 bin kilometrekare değil. Allah bize fırsat verecek, bunu göreceksiniz. Allah bize fırsat verecek, Şam'a da huzuru biz getireceğiz, Bağdat'a da huzuru biz getireceğiz. Afganistan, Kabil'e de huzuru biz getireceğiz. ve dünyaya, bu medeniyetimizi nakşedeceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

"TÜRKİYE'DEKİ İSTİKRARI BOZMAK İSTİYORLAR"

ABD'nin Türkiye'ye karşı tutumunu eleştiren Soylu, "Bana diyor ki oradaki malına el koyacağım. Benim orada bir tek malım var dedim. O da FETÖ. Onu da almayan namerttir. Onu da alacağız oradan. Şunu söyleyeyim. Türkiye Tayyip Erdoğan'la güvenlik istikrarını yakaladı. Türkiye Tayyip Erdoğan'la siyasal istikrarını yakaladı. Türkiye Tayyip Erdoğan'la, bütün istikrarlarını yakalayarak devam ediyor. Şimdi, bu istikrarı bozmak istiyorlar. Başka bir şey daha yaptı. Oraları yaktılar, yıktılar. Şırnak'ı, Cizre'yi, Nusaybin'i, Kızıltepe'yi Yüksekova'yı; kardeşlerim, değerli büyüklerim oranın her birini evleriyle, okullarıyla, spor salonlarıyla hem de çok kısa sürede inşa etti. ve oradaki vatandaşlarımıza verdi. Tayyip Erdoğan ne demek istedi biliyor musunuz? Benim devletim 85 milyonun devletidir. 'Ben 85 milyonun Cumhurbaşkanıyım' dedi" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin çok sayıda zor süreçten çıktığını hatırlatan Soylu, "Bütün bu maliyetlerin hepsini yaşadık. Ama en büyük maliyet 15 Temmuz maliyetiydi. 15 Temmuz'da uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla, insanlarımızı katlettiler. Bunu hep beraber biliyoruz. Bunu hep beraber yaşadık. Aslında ülkemizi işgal etmek istediler. FETÖ, Amerika'ya ülkemizi peşkeş çekmek istedi. Ama Allah bu milletten razı olsun. Şu ay yıldızlı bayraklarla. Onları doğuran analardan razı olsun ve Tayyip Erdoğan'ı yedirmediler. Bu ülkeyi yedirmediler. Bu ülkenin üzerine vesayet kurmak isteyenlere müsaade etmediler. Bunların hepsini biz yaşadık. Bunların hepsini Arjantin yaşamadı. Bunların hepsini Brezilya yaşamadı. Bunların hepsi bu ülkede yaşandı. Acımasızca insanlarımızı katlettiler. Ben o gün de söyledim, bugün de söylüyorum. O darbenin arkasında bal gibi Amerika var. Kızmışlar bana, iki defa istenmeyen adam ilan etmişler, yasak koymuşlar. Yahu 50 bin defa yasak koysanız, ne yazar. Bu ülkede daha önceleri Amerikan Büyükelçisi bir söz söylediği zaman herkes tedirgin olurdu. Şimdi Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'sinde bırak Amerikan Büyükelçisini, Amerikan Başkanı'nın söylediği sözünü Türkiye'de kimse sallamıyor" dedi.

- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Afganistan Türkiye Esenler Bağdat Kabil Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title