Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi milletvekili aday tanıtım toplantısında "aydınlığın her türlü karanlığı silip süpüreceği günün artık çok yakın olduğunu" söyledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Bizi, saplanıp kaldıkları bataklığa çekmek isteyenler, bugün sahte hedeflerle, havada asılı kalan vaatlerle göz boyamaya çalışıyorlar. Onlara soruyorum; siz bu hedeflere maskeli adaylarla mı ulaşacaksınız, Ergenekoncularla, çetelerle mi bu hedefleri gerçekleştireceksiniz?" dedi.

AK Parti Manisa birinci sıra milletvekili adayı Hüseyin Tanrıverdi, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "aydınlığın her türlü karanlığı silip süpüreceği günün artık çok yakın olduğunu" söyledi.

Manisa'nın tek bir beden olarak 2023 hedefine kilitlendiğini ifade eden Tanrıverdi, "Siyasi tarihimizdeki en önemli seçime, 50 gün kaldı. Geçirdiğimiz 8, 5 yıllık dönemi, çıraklık ve kalfalık dönemi olarak görüyoruz. Artık ustalık döneminin adımlarını bugün atıyoruz. Hedefimiz 2023. Yani ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, yaşanabilir çevre ve marka şehirler, lider ülke Türkiye'dir. Türkiye'yi dünyanın lider ülkesi yapmaya, en büyük ekonomiler içerisine sokmaya azimliyiz" diye konuştu.

Tanrıverdi, AK Parti olarak Türkiye'yi sırtladıklarını ve zirveye taşıyıncaya kadar durmayacaklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkemizi, ülkemizin vefalı ve kanaatkar insanını, dünyanın en tepesine taşımadan asla ve asla yolumuzdan geri kalmayacağız. Düne kadar, 'Türkiye'yi AK Parti'nin taşımasını istemiyoruz' diyenler, bizi saplanıp kaldıkları bataklığa çekmek isteyenler, bugün sahte hedeflerle, havada asılı kalan vaatlerle göz boyamaya çalışıyorlar. Onlara soruyorum, siz bu hedeflere maskeli adaylarla mı ulaşacaksınız, Ergenekoncularla, çetelerle mi bu hedefleri gerçekleştireceksiniz? Vatandaşı oy çantası olarak gören eskinin 'Dün dündür, bugün bugündür' anlayışını diriltmeye çalışıyorlar. Geçmiş geçmişte kaldı. Milletimiz eski defterleri kapattı. Eskimiş siyaseti çöpe attı ama bugünü daha iyi anlamak için dünü asla unutmamalıyız. "

Bölgesel, dini ve etnik milliyetçilik yaptırmayacaklarını dile getiren Tanrıverdi, "Biz her zaman şunu haykırdık, 'tek bayrak, tek vatan, tek millet'. Bunları asla tartışmayız, tartıştırmayız. Türkiye'nin resmi dili Türkçe'dir, herkes anadilini konuşabilir ama resmi dilimize kimse alternatif düşünemez" dedi.

Tanrıverdi, Manisa'nın Türkiye'nin göz bebeği olduğunu ifade ederek, Manisa'ya layık olmak için çaba harcadıklarını, başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç olmak üzere, birlikte siyaset yaptıkları, hizmet ettikleri 22. ve 23. Dönem milletvekili arkadaşlarına teşekkür etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur da Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Manisa'dan aday olmamasının Manisa ile olan bağlarının kopacağı anlamına gelmediğine dikkati çekerek, Arınç'ın yine kendileriyle birlikte olacağını ve yeni dönemde Manisa'nın TBMM'de 11 milletvekili ile temsil edileceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Recai Berber, milletvekili adayları Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Sait Han Bakşi, Abdurrahim Arslan, Mehmet Uçak, Murat Erbil ve Mustafa Irmak birlikte platforma çıkarak partilileri selamladılar.

- MANİSA

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title