Haberler

DYP Lideri Ağar Tarsus'ta

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Hükümetin Halkın Sorunlarını Çözmede Yetersiz Kaldığını Savunarak, "DYP İktidarı Tüm Sorunları Çözecek" Dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, hükümetin halkın sorunlarını çözmede yetersiz kaldığını savunarak, "DYP iktidarı tüm sorunları çözecek" dedi.

Ağar, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Ziraat Odası'nı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, DYP'nin iktidar olması halinde bütün sorunları çözeceğini söyledi. Partililer tarafından davul-zurnalarla karşılanan Ağar'ın ayağına çiftçilerin, bir traktör dolusu portakalı dökerek ürünlerinin para etmediğini dile getirmesi üzerine Ağar, "Bu hükümetin son senesi. Milletin desteğiyle iktidar olacağız ve tüm sorunlarınızı DYP iktidarı çözecek. Bugün Türkiye'nin geniş kesimleri zorluk, darlık, sıkıntı içindedir. Bütün çiftçileri, seçime 5 kala 'bir parmak bal çalarız da ağızlarına kandırırız' diye düşünenlerin sonlarının geldiği bir seçimi hep beraber yaşayacağız" dedi. Hükümetin en büyük icraatının icra dairelerini çoğaltmak olduğunu savunan Ağar, "Çiftçi bugün traktörünü peşin fiyata satıyor, aldığı parayı ise borçlarına veriyor ve taksitle traktör alıyor. Bu iktidarın en büyük icraatı ise icra dairelerini çoğaltmak oldu" dedi.

Türkiye'de meseleleri çözme konusunda bir teklifi olmayanların siyaseti kavga temeline taşımak istediğini belirten Ağar, "'Ancak böyle yaparsak, halkı kutuplara ayırırsak, halkı kamplara ayırırsak bunun üzerinden oy toplarız' diyen siyasetin sonu gelmiştir" diye konuştu.

(EY-HT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title