Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Chp Siyasi Kadavra Haline Geldi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"CHP siyasi kadavra haline geldi" "Böyle bir ana muhalefet evlere şenlik varsın olsun" "Atalarımız 'Sen doğru ol, eğri belasını bulur' demiş.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"CHP siyasi kadavra haline geldi"

"Böyle bir ana muhalefet evlere şenlik varsın olsun"

"Atalarımız 'Sen doğru ol, eğri belasını bulur' demiş. Bunlara her seçimde milletimizi de gerekli uyarıyı alıyorlar, ama bir türlü akıllarını başlarına toplamıyorlar"

MANİSA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin mevcut yönetimin içler acısı bir hale geldiğini belirterek, "DHKP-C'den bölücü terör örgüne kadar çiçek atmadıkları, koruyup kollamadıkları hiçbir illegal yapı kalmamıştır. Atatürk partisi iddiasındaki CHP, bugün Pensilvanya'nın partisi haline dönüşmüştür. Bugün CHP siyasetin tükenmiş bir partisi olarak adeta siyasi kadavra haline gelmiştir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Manisa Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Kendisine şahsıyla ilgili diktatör söylemlerinde bulunulduğunu hatırlatan Erdoğan, "Şimdi kalkıyorlar bakıyorsunuz şahsımla ilgili diktatör diyor, senin bunları söylemenin hiçbir anlamı yok. Benim milletim bu evladına ne olduğunu çok iyi biliyor. Biz milletimize efendi olmaya değil biz bu millete hizmetkar olmaya geldik, bu yola böyle çıktık. Bu şahıs da yalan üzerine yalan var. 7 Ağustos daveti yaptığım zaman Sayın Bahçeli evet dedi, ana muhalefetin başındaki zat hayır dedi. Daha sonra etrafındakiler bastırdı herhalde, gelmeyi kabul etti. Geldikten sonra da dayanamadı çok fazla, daha sonra kardeşlik barış anlayışından sıyrılıp çekildi. Çünkü bu zatın bu ülkede birlik, kardeşlik, dayanışma anlayışı yok. Böyle bir ana muhalefet evlere şenlik varsın olsun. Ama sizden bir şey istiyorum, ana kademe kadın kolları, gençlik kolları. Ben sizden bir şey istiyorum. Bakınız sadece sloganların partisi olmayacağız, bütün hizmetlerimiz yaptıklarımız, yatırımlarımızı A'dan Z'ye milletimize anlatacağız" ifadelerini kullandı.

"CHP siyasi kadavra haline gelmiştir"

Ana muhalefet koltuğunun gerçek anlamda boş olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bırakın ana muhalefet vasfını, siyasi parti unvanını kaybetti. Mevcut yönetimin gerçekten geldiği yer içler acısı. DHKP-C'den bölücü terör örgüne kadar çiçek atmadıkları, koruyup kollamadıkları hiçbir illegal yapı kalmamıştır. Atatürk partisi iddiasındaki CHP, bugün Pensilvanya'nın partisi haline dönüşmüştür. Bir dönem iktidarın gelmeye yolu vesayet odaklarına emir eri olma, şimdi de Pensilvanya'daki şarlatanın kapıkulunu yapmak zannediyor. Sırf okyanus ötesindeki efendilerine şirin gözükmek için 15 Temmuz'u direnişi dahi sulandırmaktan çekinmiyorlar. Ülkemin FETÖ ile mücadelesinde şuana kadar yapmadık teşkilat bırakmadılar. Ağızlarını her açtıklarında 15 Temmuz için kontrollü darbe diyorlar Milette kurşun sıkanlara ana kuzusu diye sahip çıkıyorlar. Bunun en büyük mirası batık bir SGK, yani eski adıyla SSK, en büyük mahareti de seçim kaybetmek olan bir genel başkan, başka türlü nasıl koltuğunu koruyabilir. Geldiği yeri birilerinin lütfuna, kumpasına borçlu olan Genel Başkan'dan ne beklenir. Sayın Baykal'ın ziyaretine gidiyor 'aday mısınız' diye sorduklarında aday değilim diyor, ertesi sabah bir bakıyorsun adaylığını açıklıyor. Akşam başka sabah başka. Bugün CHP siyasetin tükenmiş birmiş bir partisi olarak adeta siyasi kadavra haline gelmiştir. Bunu da böyle bilin. Millete söyleyecek ne tek sözleri, nede lekeye önerecek tek bir projeler vardır. Yalanla siyaset gemisine yürütebileceklerine inanıyorlar. Maalesef hakaret ve küfür CHP'nin siyaset dili olmuştur. Fikrin olmadığı yerde küfür, vizyonun olmadığı yerde hakaret olur. Biz 40 yıllık siyasi hayatımızda bunun mücadelesini veriyoruz. Haksız yere hapse atılmak istendiğimizde, partimizin kapatılması döneminde bile siyasetten hiçbir zaman ümidimizi kesmedik. Siyasetin ahlakını koruduk. Kifayetsizler elinde siyaset kurumunun yıpratılmasına asla müsaade etmedik. Çünkü dün olduğu gibi bugün de siyaset milletimizin en büyük onur kapısıdır. Namık Kemal 'Zihin fukara olunca akıl ukala olur' demiş. Bunların da zihin fukaralıkları dillerine vuruyor. Biz onların siyaseti kendi dillerine düşürmelerine asla izin vermeyeceğiz. Atalarımız 'Sen doğru ol, eğri belasını bulur' demiş. Bunlara her seçimde milletimizi de gerekli uyarıyı alıyorlar, ama bir türlü akıllarını başlarına toplamıyorlar. AK Parti kadroları olarak siyasi nezaketimizi sonuna kadar koruyacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title