Haberler

Bolu: AK Parti'li Çömez'in Açıklamaları

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Aibü) ile Türkiye Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (Tüksev) Tarafından Düzenlenen "Türkiye'de Siyaset ve Kültür Sempozyumu"na Katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Parti Değiştiren Milletvekillerini Eleştirdi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ile Türkiye Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (TÜKSEV) tarafından düzenlenen "Türkiye'de Siyaset ve Kültür Sempozyumu"na katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, parti değiştiren milletvekillerini eleştirdi.

"Türkiye'de Siyaset ve Kültür Sempozyumu"nda konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili Çömez, Türk halkının parti değiştiren milletvekillerine hesap sorması gerektiğini ifade etti. Çömez, "Parti değiştirmeye insanların olumlu bakmadığı bilinen bir gerçek. Ben bir parti kimliği altında meclise girdim. Millete karşı bir sorumluluğum var. Millet bana bu 5 yıllık birlikteliği zorunlu da olsa yükledi. Ama bu benim yanlış bulduğum şeyleri eleştirmeyeceğim ya da görüşlerimi açıkça ifade etmeyeceğim anlamına gelmez. Bence parti değiştirilmesi, tercih edilmemesi gereken bir metottur. Biz bir süre önce CHP'den bir arkadaşımızı kendi saflarımıza kattık. Bu arkadaşımız CHP'deyken aynen şöyle bir ifade kullandı: 'Bu Tayyip Erdoğan var ya, Taliban'ın önünde diz çökmüş şeriatçı biridir. Bunların yaptığı tek şey var, hırsızlık'. Aynen ifadesi böyleydi. Aynı arkadaşımız bizim partiye geçtiği zaman rozeti takılırken ise şu ifadeyi kullandı, 'Başbakanımız dünyanın lideri, Deniz Baykal onu kıskandığı için eleştiriyor'. Artık Türkiye bunların hesabını sormalı birilerine. Ben hangi konumda olursam olayım bulunduğum mekanın, bulunduğum makamın sonuna kadar hakkını vermeye kararlayım. Doğru bulduğum şeyleri sonuna kadar savunurum, doğru bulmadığım şeyleri sonuna kadar reddederim" dedi.

Çömez, sempozyumun ardından öğrencilere, "Büyük Türkiye İçin Gelecek Arayışı" isimli kitabını imzaladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title