Haberler

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: "Bu saldırılar terörle olan mücadelemizi azaltmaz aksine kararlılığımızı daha da arttırır"

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: "Bu saldırılar terörle olan mücadelemizi azaltmaz aksine kararlılığımızı daha da arttırır" AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu ve buna benzer saldırılar terörle olan mücadelemizi azaltmaz...

Ak Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: "Bu saldırılar terörle olan mücadelemizi azaltmaz aksine kararlılığımızı daha da arttırır"

ANKARA - AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu ve buna benzer saldırılar terörle olan mücadelemizi azaltmaz aksine kararlılığımızı daha da arttırır" dedi.

AK Parti Başkanvekili Binali Yıldırım, TBMM açılış resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ankara'daki terör saldırısına ilişkin Yıldırım, "Alçakça bir saldırı. Saldıranların yabancı olmadığını biliyoruz. PKK örgütü nitekim saldırıyı üstlendi. Bu ve buna benzer saldırılar terörle olan mücadelemizi azaltmaz aksine kararlılığımızı daha da arttırır. Yaralanan polis kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz" dedi.

Emeklilerle ilgili düzenlemeyle ilgili soru üzerine Yıldırım, konu üzerinde çalışıldığını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerekli açıklamayı yaptığı belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım AK Parti Ankara Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title