Haberler

Başbakan Erdoğan, Baykal'ın Konuşmasını 'Nefret Dolu' Olarak Nitelendirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın TBMM Genel Kurulu'ndaki 23 Nisan Özel Oturumunda Yaptığı Konuşmayı 'Nefret Dolu' Olarak Nitelendirerek, "Böyle Bir Bayram Gününde Herhalde Bu Kadar Nefret Dolu Bir Konuşmayı Kimse Duymak İstemezdi" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın TBMM Genel Kurulu'ndaki 23 Nisan özel oturumunda yaptığı konuşmayı 'nefret dolu' olarak nitelendirerek, "Böyle bir bayram gününde herhalde bu kadar nefret dolu bir konuşmayı kimse duymak istemezdi" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nun 23 Nisan özel oturumunun ardından gazetecilerin sorusunu cevaplandıran Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın konuşmasını değerlendirdi. Başbakan Erdoğan, "Sizler değerlendirmelerinizi kendiniz yapın. Böyle bir bayram günü herhalde bu kadar nefret dolu bir konuşmayı kimse duymak istemezdi. Biz bayram günü yaşadığımızı düşünüyoruz. Bu konuşmayı ben milletin yüksek takdirlerine sunuyorum" diye konuştu.

Erdoğan, "Savunma için Anayasa Mahkemesi'nden ek süre istemeyeceğiniz yönünde haberler var. Bu konuda kararınızı verdiniz mi?" yönündeki bir soru üzerine ise, "Arkadaşlar bu konuda henüz verilmiş bir kararımız yok" karşılığını verdi.

(DA-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title