Haberler

Bakan Müezzinoğlu: "Millet Adına Güçlü Bir Sistem Kuruldu"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Artık ipin ucu milletin elinde.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Artık ipin ucu milletin elinde. Millet adına güçlü bir sistem kuruldu" dedi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Bursa 47. İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Doğduğumuz günde, kurulduğumuz günde adımızla alay edenler daha sonra kapımızın önünde nöbet tuttu. Onları da dışlamadık. Bir savcının dava açarak bizi mahkeme kapılarında süründürmek isteyenleri, 'bu parti laikliğe karşı odaktır' diyenleri aştık. Bu milletin kaderiyle oynamak isteyenleri de aştık. Ama bu milletin kaderiyle oynanmasına müsaade etmedik. Eski Türkiye'de kalan bazı partiler, referandum sonrası 1.5 milyon insanın oyunu yine mahkeme kapılarına götürdü. Yetmedi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine götürecek kadar millet vicdanından uzak oldular. Tek yetkili Yüksek Seçim Kuruluna çete diyecek kadar küçüldüler. Peki sen 411 milletvekilinin bu ülkede başörtüsü yasağını kaldırmakla ilgili yaptığı değişikliği Anayasa Mahkemesine götürürken oradaki 11 mahkeme üyesine biz çete demedik, yanlış yaptı dedik. Milli iradenin üzerine güç olamaz dedik" diye konuştu.

Parti olarak ayrım yapmadıklarını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, "Yakasında AK Parti rozeti olan da, olmayan da saygındır, değerlidir, bizim kardeşimizdir. Bizim için bu salonun içi de, dışı da bayram yeridir. Çünkü biz bir medeniyet anlayışının mensuplarıyız. Mevlana derki 'Benim medeniyetimin mensupları, nefsinin mahkumu olanlar değil vicdanının esiri olandır' der. Biz vicdanlarımızın esiri olduğumuz için buralarda bu alın ve akıl terini döküyoruz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makamları kendisi için istemediğini belirten Müezzinoğlu, "Milletin makamının güçlü ve hak edilen yerde olması için o mücadeleyi veren bir lidere sahibiz. Rabbim o liderden razı olsun. Ey Kılıçdaroğlu. Ey hayırcılığın öncülüğünü yapan kitle veya onun temsilcileri. Artık ipin ucu milletin elinde. Millet adına güçlü bir sistem kuruldu" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Merinos Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Soğuk çay nasıl yapılır? Evde şeftalili ve limonlu ice tea yapımı ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Dortmund - Real Madrid final maçı ne zaman? Dortmund - Real Madrid final maçı şifresiz mi? #9917
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title