Haberler

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'ı kabul etti

Güncelleme:

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü'ye giden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'ı kabul etti. Görüşmede Azerbaycan ile Türkiye arasındaki askeri işbirliği ve 2. Karabağ Savaşı'ndaki başarılar vurgulandı.

Genelkurmay Başkanı Metin Gürak, ziyaret ettiği Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Genelkurmay Başkanı Metin Gürak, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki temaslarına başladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Genelkurmay Başkanı Metin Gürak'ı kabul ettiği belirtildi. Azerbaycan- Türkiye dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin her alanda olduğu gibi askeri alanda da başarıyla geliştiği vurgulanan görüşmede, Gürak'ın göreve başlamasından kısa bir süre sonra Azerbaycan'a yaptığı ziyaretin önemine dikkat çekildi. Gürak'ın ziyaretinin iki ülke arasındaki iş birliğinin genişletilmesine hizmet edeceğine olan güven dile getirilirken, Azerbaycan ile Türkiye askeri kurumları arasında verimli işbirliğinin hayata geçirildiği kaydedildi. Görüşmede ayrıca Azerbaycan'ın vatan muharebesindeki zaferinin önemi ve Azerbaycan ordusunun bu zaferi elde etmesinde sergilediği yüksek profesyonellik ve kahramanlığa vurgu yapıldı. - BAKÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İlham Aliyev Metin Gürak Azerbaycan Orgeneral Türkiye Karabağ Bakü Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title