Haberler

Artvin'in Yeni Valisi Yılmaz Doruk Görevine Başladı

Valiler Kararnamesiyle geçtiğimiz günlerde Artvin Valiliği görevine atanan Yılmaz Doruk bugün görevine başladı.

Valiler Kararnamesiyle geçtiğimiz günlerde Artvin Valiliği görevine atanan Yılmaz Doruk bugün görevine başladı.

Valilik önünde il protokolü tarafından karşılanan Vali Doruk'a, yöresel kıyafetli çocuklar çiçek verdi. Doruk, kendisini karşılamak için gelen kurum müdürleri ve vatandaşlarla tokalaşarak tebrikleri kabul ettikten sonra, valilik makamına geçti. Doruk, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarını sundu.

Doruk, görevin Artvin ve kendisi için hayırlara vesile olmasını dileyerek "İlk valilik görevime Artvin gibi tarihi, kültürü, coğrafyası, doğası ile ülkemizin adeta doğal güzellik abidesi bir ilde başlamaktan onur ve mutluluk duyduğumu ayrıca belirtmek istiyorum. Görev sürem boyunca bu güzel ilimizin bir ferdi olarak sizlerin aranızda olacağım ve ilimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağım" diye konuştu.

Görevini yürütürken mesai arkadaşlarıyla her daim uyum ve işbirliği içinde olacağını belirten Doruk, "İstişare temelli şeffaf, adil, insanımızın ihtiyaç ve beklentilerini esas almak üzere her zaman halkımızın sorunlarına açık, onların arasında tüm kesimleri kucaklayan onları anlamaya çalışan ve birlikte çözüm üreten bir idare anlayışı ile çalışacağız" dedi.

Vali Doruk, basın açıklamasının ardından kaymakamlar ve kurum müdürlerini makamında kabul etti. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yılmaz Doruk Artvin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title