Haberler

Ankara'da 'Köşk' Trafiği

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin Cumhurbaşkanı Adayını Belirlemeden Önce Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile Sürpriz Bir Görüşme Yapacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin cumhurbaşkanı adayını belirlemeden önce Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile sürpriz bir görüşme yapacak.

TBMM Başkanı Bülent Arınç ile görüşerek Köşk adayı üzerinde uzlaşma arayan Başbakan Erdoğan, gece geç saatlerde de Başbakanlık Resmi Konut'ta Dışişleri Bakanı Gül ile biraraya gelecek. Erdoğan, yarın da Bakanlar Kurulu'nu toplantıya çağırdı.

Ankara, cumhurbaşkanı adayının açıklanmasına saatler kala yoğun bir 'Köşk' trafiğine sahne oluyor. Meclis'te akşam saatlerinde TBMM Başkanı Bülent Arınç ile görüşen Başbakan Erdoğan, görüşme trafiğini gece geç saatlere kadar sürdürecek. Erdoğan, saat 21.30'da da Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile biraraya gelecek. Başbakanlık Resmi Konut'ta gerçekleşecek sürpriz görüşmede AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı üzerindeki son görüşmelerin yapılması bekleniyor.

Bu arada, Bakanlar Kurulu yarın saat 14.00'te toplanıyor. Erdoğan, Köşk sürecine ilişkin kabine üyelerinin de görüşlerini alacak.

(DA-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title