Haberler

'Allah Deniz Baykal'ın Yardımcısı Olsun'

Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Baykal'ı Eleştirdi.

Malatya'nın Arapkir İlçesi'ndeki bir taziyeye katılmak üzere özel bir uçak ile geldiği Elazığ Havaalanı'na gelen Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü Elazığ İl Başkanı Selahattin Öztürk ve partililer karşıladı. Burada gazetecilere yaptığı açıklamada Sarıgül, partilerinin gönüllerde kurulduğunu belirterek, muhalefet değil iktidar olmak için yola devam ettiklerini söyledi. Kimseye ayrım yapmadan tek yürek anlayışı içinde siyaset yaptıklarını anlatan Sarıgül, Türkiye'nin gelenekleri çerçevesinde Malatya'nın Arapgir İlçesi'ndeki bir taziye ziyaretine gittikleri bilgisini verdi.

Zonguldak gezisinde gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını ifade eden Sarıgül, CHP de yaşananlarla ilgili soru üzerine, "Baykal mantığını red eden bir mantığız. Sayın BaykalÆın TürkiyeÆye verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Sayın Baykal yıllardan beri kendi koltuğunu korumakla eş değerdir. Biz Türkiye Değişim Hareketi olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu günlerde biz sayın Baykal ile ilgili konuşmayı da doğru bulmuyoruz. Sayın BaykalÆın Allah yardımcısı olsun" diye konuştu.

İktidar olmak için yola çıktıklarını kaydeden Sarıgül, şunları söyledi:

"Biz Ankara'ya iktidarın mührünü Allahın izniyle almaya gideriz. Bizim Ankara'da tabela takmaya vaktimiz yok. Ankara'da demokrasinin gereği tabela takan bir sürü parti var. Onlara da saygı duyuyorum, onların da tercihi o'dur. 30 arkadaş bir araya geldiği zaman parti kurabiliyor. Biz Ankara'ya gittiğimiz zaman binlerce yurttaşımız yoksa bizim o partiyi kurmamızın da bir anlamı yok." Mustafa Sarıgül Hava alanında yaptığı açıklamanın ardından karayolu ile Malatya'nın Arapkir ilçesine hareket etti.

Şahismail GEZİCİ / ELAZIĞ - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title