Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 2024 yerel seçimlerinde başarı hedefliyor

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde yeni bir başarı öyküsü yazmayı hedeflediklerini bildirdi. Yılmaz, Denizli'de gerçekleştirdiği açıklamada, AK Parti'nin halkın gönlüne dokunan, denetim ve istişare mekanizmasını ön planda tutan bir siyasi hareket olduğunu vurguladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde yeni bir başarı öyküsü yazmayı hedeflediklerini bildirdi.

Yılmaz, AK Parti Denizli İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan öncülüğünde kentte birçok projenin hayata geçirildiğini, çalışmalarından dolayı Zolan'a teşekkür ettiğini belirtti.

AK Parti'nin halkın gönlüne dokunan, denetim ve istişare mekanizmasını her zaman ön planda tutan, "insanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla büyüyen bir siyasi hareket olduğunu aktaran Yılmaz, muhalefet partilerindeki koltuk kavgalarını ise ibretle izlediklerini söyledi.

Vizyon ortaya koyamayan, birbirine çelme takmaya çalışan muhalefet anlayışını Türkiye'nin hak etmediğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Türk demokrasisinin en büyük handikaplarından bir tanesi de güçlü, akıllı, ülkeyi geleceğe taşıyacak proje ve vizyona sahip olmayan bir muhalefettir. Bizler bugünkü sorunlarımızı da çözecek, yarınlara daha güçlü koşacak, bu zemini hazırlayacak programlar, projeler, çalışmalar içindeyken onlar kendi hırslarının bedelini halkımıza ödetmeye çalışıyor. Hatta en son yapılan seçimlerde kabahati halkta arıyorlar. Dar gelirlilerin, kırsal kesimde verilen oyların 'cahilane oylar' olduğunu ifade ediyorlar. İnsanımızı küçümsüyorlar."

Yılmaz, geçici veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı sorunları kullanarak fitne yaymaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceklerini belirterek, tüm olumsuzlukların üstesinden gelecek siyasi irade, birikim ve gücün AK Parti teşkilatlarında bulunduğunu anlattı.

Yarın yerel seçim yapılsa hazır durumda olduklarını dile getiren Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hedefimiz tüm şehirlerimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin Türkiye Yüzyılı'yla yükselen değer olan AK Parti belediyeciliğiyle buluşmasını sağlamaktır. Tüm seçimlerde olduğu gibi hedefimiz 31 Mart 2024'te yeni bir başarı öyküsü yazmaktır. Allah'ın izniyle o gün de bunun en güzel örneğini vereceğiz. Çok şükür AK Parti belediyeciliğinin hakim olduğu her bir ilimiz, ilçemiz, beldemizde gönüller buluşmuş, kentlerimiz kalkınmış. Denizli'de de bunun en güzel örneklerini görmekteyim."

Kaynak: AA / Politika

Yusuf Ziya Yılmaz AK Parti Denizli Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title