Haberler

"Türkiye Tam Demokrasiye Doludizgin Gitmektedir"

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin geleceği aydınlıktır, parlaktır, Türkiye tam demokrasiye doludizgin gitmektedir." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, " Türkiye'nin geleceği aydınlıktır, parlaktır, Türkiye tam demokrasiye doludizgin gitmektedir" dedi.

Nazilli ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra belediye meydanında halka hitap eden Soylu, Türkiye'yi karış karış gezip, AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Soylu, eski Türkiye manzaralarının unutulmaması gerektiğini belirterek, şöyle devam etti:

"İlaç kuyruklarında insanlarımızın kalp krizinden hayatlarını kaybettiklerini, IMF şefinin Türkiye'ye gelip, borcumuz nedeniyle bize tahakküm kurduğu o günleri hatırlıyoruz. Bugün 1,3 milyar dolara Arjantin battı. Şu anda Merkez Bankası'nın kasasında, 135 milyar doları var. Ambulansa, polise telefon açtığımızda, karşı taraftan üzgün sesle (Kusura bakmayın, tahsisatımız yok, mazotumuz yok, maalesef gelemeyeceğiz) cevabı geliyordu. Ama şimdi öyle değil. Gerekli olduğunda hem ambulansımız hem helikopter hem uçak ambulanslarımız hastalarımıza hizmet götürüyor."

AK Parti'nin hizmetlerini beğenmeyenlerin, Türkiye'yi "sağcı, solcu, Alevi, Kürt" diye ayırıp, eski Türkiye'ye mahkum etmek istediğini vurgulayan Soylu, şöyle konuştu:

"28 Şubat kararlarında çocuklarımıza Kuran-ı Kerim öğretmeyi yasakladılar. Dinimizi ve inancımızı öğrenmeyi yasakladılar. Bizi bizden ayırmaya çalıştılar. Başı açık, başı örtük diye kadınlarımız arasında kargaşa çıkarmaya çalıştılar. Şimdi ise kadınlarımız her yere gidiyorlar. Kamu dairelerine, TBMM'ye giriyorlar. Türkiyemizde şimdi herkes istediği gibi kardeşçe yaşıyor. Bizi Arjantin gibi iflas ettirmeye çalıştılar ama başaramadılar. Oysa şu anda da biz, yeni bir Türkiye'ye adım atıyoruz."

Soylu, hükümet olarak büyük hedeflerinin ve hayallerinin olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin geleceği aydınlıktır, parlaktır, Türkiye tam demokrasiye doludizgin gitmektedir. İlk kez halkımızın sandıklara gidip oylarını kullanarak bir cumhurbaşkanı seçecekleri hayalimizi gerçekleştireceğiz. İlk kez ayağa kalktık, gelir düzeyini, sağlık ve yol standartlarımızı yükselttik. Biz, atalarımızın çok istedikleri o hayallerini gerçekleştiriyoruz. 350 yıldır gerileme döneminde olan Türkiye, ilk kez 12 yıldan bu yana yükselme dönemine girdi. Şimdi birinci yükselme döneminin ardından ikinci yükselme dönemini de gerçekleştirmek istiyoruz. Türkiye, yarınlarına hep beraber umutla bakacak."

Süleyman Soylu, konuşmasının ardından gittiği Sultanhisar ilçesinde de cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Kaynak: AA / Politika

Süleyman Soylu Arjantin Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title