Haberler

Polisten Sahte Para Operasyonu

Kocaeli'nin Gebze ve Derince İlçelerinde Gerçekleştirilen Operasyonlarda Toplam 120 YTL Sahte Banknot Ele Geçirilirken, 3 Kişi Yakalandı.

Kocaeli'nin Gebze ve Derince ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 120 YTL sahte banknot ele geçirilirken, 3 kişi yakalandı.

Gebze ilçesinde T. Kuyu Mahallesi 1314. Sokak'ta bir şahsın sahte 100 YTL para bulundurduğu ihbarını alan polis operasyon yaptı. Operasyonda H.N. isimli şahıs gözaltına alınırken, şahsın üzerinde sahte 100 YTL banknot ele geçirildi.

Derince ilçesinde Son Duraklar mevkiinde otolardan büfelere sahte para verildiği ihbarını alan polis operasyon yaptı. Operasyonda Ö.A. ile B.B. isimli şahısların bulunduğu otomobil durdurularak arama yapıldı. Operasyonda 1 adet 20 YTL sahte banknot ele geçirilirken, Ö.A. ve B.B. gözaltına alındı. Gebze ilçesinde 100 YTL sahte para ile yakalanarak mahkemeye sevk edilen H.N. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Derince ilçesinde 20 YTL sahte banknot ile yakalanan 2 şahsın sorgusu sürüyor.

(RY-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title