Haberler

Polisten Kafes Operasyonu

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün Uyuşturucuyla Mücadele Konusunda Düzenlediği Operasyonda 10 Kişi Gözaltına Alındı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturucuyla mücadele konusunda düzenlediği operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uzun süredir devam eden çalışmalar neticesinde dün gerçekleştirilen Kafes Operasyonu'nda satışa hazır halde esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgisi olduğu gerekçesi ile gözaltına alınan 10 kişinin ev ve işyerlerinde eş zamanlı olarak yapılan aramalarda; 3'er 5'er gramlık ağzı kilitli naylon poşetler halinde satışa hazır halde 20 poşet esrar maddesi, 2 adet esrarlı sigara, çok sayıda esrar sarmaya yarayan sigara kağıtları,1 adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait 11 adet MKE yapımı dolu fişek, 1 adet av tüfeği,1 adet kuru sıkı tabanca,1 adet kılıç ele geçirildi.

Şahıslar, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

(CM-İRT-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title