Haberler

Pınar Su Uludağ Tesisi Açıldı

Pınar Su Uludağ Tesisi açıldıBURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2015 yılında inşaatına başlanan Pınar Su Uludağ Tesisi törenle hizmete açıldı.

Pınar Su Uludağ Tesisi açıldı

BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2015 yılında inşaatına başlanan Pınar Su Uludağ Tesisi törenle hizmete açıldı.

Sulhiye mevkiindeki kaynak üzerine 16 bin metre kapalı alana kurulan tesis 30 milyon dolara mal oldu. Bu tesis ile Pınar Su'yun üretim kapasitesi yüzde 29 oranında artırıldı. Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu, "Tesisimizin etrafında tek bir ağacı bile kesmedik. 2 bin yeni fidan dikerek yeşil bir tesisi bugünlere getirdik. Bu tesisimizde endüstrinin en son teknolojilerini kullandık. Saatte 3 bin şişe dolum yapıyoruz. Saatte 81 bin şişe üretim yaparak teknolojilerinin en hızlı makinelerini kullanıyoruz. Artık Bursa markası olduk. Tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş ise, "Bu tesis bizim açımızdan çok değerli. Gıda su ve enerji insanlığın en temel üç konusu. Bu konulardan birinde sorun olduğunda maalesef huzur ve barış kayboluyor. Biz bunların hepsinde faaliyet gösteriyoruz. Pek çok sektörün öncülüğünü yapmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Yatırımlara devam ediyoruz. Son 5 yılda yatırımlarımız 800 milyon liraya ulaştı. Gıda, boya, tarım ve içecekte yatırımlar yapıyoruz" diye konuştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, "İnegöl çok dinamik bir şehir. Burada büyük bir markanın üretim yapması bizler için kıymetli. Bu diğer yatırımcılarımızın da dikkatini çekecektir. Su Allah'ın verdiği nimet. Biz bunu en verimli şekilde kullanmak zorundayız. Ayrıca ilçemizde bir içme suyu barajı inşaatımızda devam ediyor. Tesisin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İnegöl Uludağ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title