Haberler

Perreıa: "Bize Penaltı Verilirse Eşimden Pasta Hazırlanmasını Rica Edeceğim"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Perreia, 2-2 berabere kaldıkları Gaziantepspor maçı sonrası, "Bir gün eğer bize de bir penaltı verilirse, eşimden bir pasta hazırlamasını ve o penaltıyı beraber kutlamamızı teklif edeceğim" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Perreia, 2-2 berabere kaldıkları Gaziantepspor maçı sonrası, "Bir gün eğer bize de bir penaltı verilirse, eşimden bir pasta hazırlamasını ve o penaltıyı beraber kutlamamızı teklif edeceğim" dedi.

"BİZE DE PENALTILAR ÇALINSIN İSTİYORDUM"

Gaziantepspor'la oynadıkları maçta penaltı kararı ve sahanın zemininden şikayetçi olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Perreia, "İlk duran topta gol yedik, gol yedikten sonra gol atmak istedik. Kırmızı kart yedik. Bunun üzerine işimiz bir kat daha zorlaştı. Ama biz takım halinde oynamayı başardık. Hem zeminle hem de rakiple oynamaya gayret gösterdik. Beraberliği sağladık, beraberliğin ardından yine bir penaltıyla karşı karşıya kalmış olduk. Bu sezon, bizim aleyhimize çalışan bir penaltı daha söz konusuydu. Ben de bize penaltılar çalınsın istiyordum. Benim de hoşuma giderdi. Penaltı pozisyonları oluyor, ama maalesef hakemler bizim lehimize olanları vermiyor. Merak ediyorum acaba bu ülkede hakemler ne zaman bize penaltı verecek. 2-2'lik beraberlikten sonra galibiyet için çabaladık. Maçtan önce bana bu skor söyleselerdi hiç mutlu olmazdım. Bir puanla ayrılıyoruz daha iyisi olabilirdi ama daha kötüsü de olabilirdi. Kesinlikle Fenerbahçe'de bir düşüş olacağını düşünmüyorum. Aklımdan bile geçirmiyorum ve asla bir güven kaybı söz konusu değil. Maçın hemen hemen tamamında, 67 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen üstün taraf bizdik. Bu akşam çok çok zor şartlara karşı oynadık. Zeminde istediklerimiz yapmamıza izin vermedi. Bu maçta 2. Lig seviyesinde bir zemin gördüm. Bu durum Türkiye Ligi'nin kalitesi için son derece kötü. Türkiye liginin kalitesi artırılmak isteniyorsa böyle zeminlere izin verilmemeli. Bu zemin bizi çok zorladı. Adeta toprak sahada oynuyorduk gibi bir görüntü vardı. Ama kendi sahamızda, daha kaliteli bir maç sergileyeceğimiz düşünüyorum" şeklinde konuştu

"BİZE PENALTI VERİLİRSE EŞİMDEN PASTA HAZIRLANMASINI RİCA EDECEĞİM"

Kaliteli oyuncuların böyle zeminlerde zorlanması gayet normal olduğunu da sözlerine ekleyen Perreia, "Sadece Nani değil diğer tüm oyuncularımız, topu kontrol etmekte çok zorlandı. Geçen hafta Trabzonspor maçında Nani'nin bir golü ve bir de asisti vardı. Bu yüzden Nani'nin takıma zarar verdiğini düşünmüyorum aksine katkı sağladığını düşünüyorum. Bugünkü hakem üzerinde çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Özellikle Caner'in pozisyonu vardı. O pozisyonu tekrar izlemeliyim. Hiç penaltı çalınmayan tek takım biz miyiz çok merak ediyorum. Çünkü bize verilmesi gereken birçok penaltı verilmedi ama rakiplerimiz bizimle oynadıkları maçlarda lehine penaltılar kolaylıkla çalınabiliyor. Oynadığımız maçlarda, bir gün eğer bize de bir penaltı verilirse, eşimden bir pasta hazırlamasını ve o penaltıyı beraber kutlamamızı teklif edeceğim. Böyle bir kutlama yapamayacağımı düşünüyorum. Çünkü bize penaltı verilmesi neredeyse imkansız gözüküyor" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Fenerbahçe Luis Nani Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title