Haberler

Perakende Sektörünün Devleri, Maxımum Kart'ın Düzenlediği "4. Mağaza Müdürleri Zirvesi"nde Buluştu

Maximum Kart Üyesi Zincir Marka Niteliğindeki Kuruluşların Mağaza Müdürlerinin, Yöneticilerinin ve Perakende Sektörünün Önde Gelen İsimlerinin Katıldığı, Soysal Eğitim ve Danışmanlık İşbirliği ile Düzenlenen Zirve'de, Maximum Gelişim Kulübü'nün Yeni Dönem Hedefleri, Perakende Dünyasında Yaşanan Gelişmeler ve Kişisel Gelişim ile İlgili Bilgiler Verildi.

Maximum Kart üyesi zincir marka niteliğindeki kuruluşların mağaza müdürlerinin, yöneticilerinin ve perakende sektörünün önde gelen isimlerinin katıldığı, Soysal Eğitim ve Danışmanlık işbirliği ile düzenlenen Zirve'de, Maximum Gelişim Kulübü'nün yeni dönem hedefleri, perakende dünyasında yaşanan gelişmeler ve kişisel gelişim ile ilgili bilgiler verildi.

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hülya Altay'ın açılış konuşmasını yaptığı Zirve'ye; Kantarelli Mağazacılık ve Danışmanlık Sahibi Nurettin Kantarelli, Olivium Outlet Center Genel Müdürü Murat İzci, Soysal Eğitim Danışmanlık Genel Müdürü Suat Soysal, Divarese Genel Müdürü Oktay Şahin, Tema Mağazacılık İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aptullah Savman, Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arzu Güneşli ve Darty İnsan Kaynakları Müdürü Selda Bağlan konuşmacı ve panelist olarak katıldılar.

Türk perakende sektörünün önde gelen isimlerinin buluştuğu Zirve'de, perakende dünyasında yaşanan gelişmeler değerlendirilerek; mağazacılık, mağaza ve alışveriş merkezi yönetimi, mağazacılıkta insan kaynakları uygulamaları ve kişisel gelişim konuları ele alındı.

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üstün Dökmen de "İş yerinde ve özel yaşamda Yaşama Yerleşmek" başlıklı sunumuyla iş yaşamındaki mutluluk ve tatminin özel hayata yansıtılmasıyla ilgili ipuçları verdi.

Diğer taraftan, Maximum Kart reklamlarının yeni yüzü, ünlü komedyen Tolga Çevik, günün sonundaki "Komedi Dükkanı" gösterisiyle Zirve'ye renk kattı.

İş Sanat Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Zirve'ye; giyim, gıda perakendesi, beyaz eşya, ev tekstili, bilgisayar, cep telefonu vb. sektörlerden, yaklaşık yerli ve yabancı 125 adet firmadan 900 kişi katıldı.

4. Mağaza Müdürleri Zirvesi ile bu yıl da mağaza müdürleri ve yöneticilerinin vizyon ve meslek bilinçlerinin gelişimine katkıda bulunulması ve sektörler arası işbirliği ve sinerjinin oluşturulması hedeflendi.

(BGO-BGO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

Kararı valilik açıkladı! Giresun'da açık alanlarda alkol kullanımına yasak getirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title