Haberler

Pegasus Hava Yolları, Malatya'da Acenteleriyle Biraraya Geldi

Pegasus Havayolları, Malatya'da Düzenlediği İftar Yemeğinde Turizm Acenteleriyle Biraraya Geldi.

Pegasus Havayolları, Malatya'da düzenlediği iftar yemeğinde turizm acenteleriyle biraraya geldi.

Pegasus Havayolları ve İZair yetkililerinin katılımıyla Altın Kayısı Oteli'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Pegasus Yer İşletme Direktörü Boğaç Uğurluteğin, "Pegasus ve İZair ortak uçuşlarımızla Malatya'dan İstanbul ve İzmir'e bugüne kadar 27 bin 215 yolcu taşıdık. Malatyalıların gösterdiği ilgiden çok mutluyuz" dedi.

Türkiye'nin en köklü özel havayolu şirketi olarak 1990 yılında kurulan PEGASUS'un arkasında Sabancı ailesi fertleri tarafından kurulan ESAS Holding bulunduğunu belirten Uğurluteğin, "ESAS Holding, havacılığın yanı sıra sağlık ve gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. PEGASUS Havayolları'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Ali Sabancı, Genel Müdürlüğü'nü ise Sertaç Haybat yürütüyor" şeklinde konuştu. Uğurlutekin, kış tarifesi hakkında da bilgi verdi.

Malatya, Adıyaman, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerindeki acentelerin katıldığı toplantıda konuşan Pegasus Havayolları Malatya Bölge Acentesi İlhan Aksoğan ise, acentelerle istişare için bir araya geldiklerini belirterek, "Amacımız yolcu potansiyelini arttırmaktır. Yolcu potansiyelini artırırken de dürüst hizmet vermeye çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

(NA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title