Haberler

Pamukkale Sağlık Turizminde Örnek Olacak

Pamukkale'nin, İstanbul'da 18-21 Kasım'da düzenlenecek 7. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi'nde, Türkiye'nin örnek termal sağlık turizmi destinasyonu olarak sunulacağı bildirildi.

Pamukkale'nin, İstanbul'da 18-21 Kasım'da düzenlenecek 7. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi'nde, Türkiye'nin örnek termal sağlık turizmi destinasyonu olarak sunulacağı bildirildi.

Pamukkale Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen kongrenin değerlendirme toplantısına Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Enginer Birdal, Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi Koordinatörü Ahmet Çolak ve Özel Tıp Merkezi Müdürü Dr. Turgay Sehil katıldı.

Toplantıda Pamukkale'nin termal sağlık turizmi alanında gerçekleştirdiği çalışmalar ele alındı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı konuşmada, zengin jeotermal kaynaklarıyla Pamukkale ve Karahayıt'ın termal turizm cenneti olduğunu anlattı.

Dünyadan 70'in üzerinde ülkeden katılımcının yer alacağı kongreyle ilgili de hazırlıkları yaptıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale'nin kongrede, Türkiye'nin örnek termal sağlık turizmi destinasyonu olarak sunulmasına karar verildiğini duyurdu.

Termal sağlık turizminde marka kent olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyleyen Gürlesin, "Kongrede Pamukkale'nin termal kür alanında Türkiye'nin örnek sağlık turizmi destinasyonu olarak ele alınması ilçemiz için çok önemli bir konu. Kongreye de hazırlığımız sürüyor. Kongrede Pamukkalemizi sunumlarımızla, bölgemizin zenginliklerini tanıtan standımızla yani tüm yönlerimizle çeşitli ülkelerden gelen temsilcilere aktaracağız" dedi.

"Pamukkale örnek olacak"

Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Enginer Birdal yaptığı konuşmada, kongrenin Tu¨rkiye'nin sagˆlık turizmindeki hedeflerine ulaşması ic¸in 10 yıldan bu yana yu¨ru¨ttu¨kleri çalışmaların önemli bir ayağının gerçekleştirileceğini söyledi. Birdal, Pamukkale'nin diğer potansiyel destinasyonlara model olacağını belirtti.

Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi Koordinatörü Ahmet Çolak ise kongrenin, Tu¨rkiye'nin bu¨yu¨k potansiyelinin sekto¨re yatırım yapan kurulus¸lara yepyeni fırsatlar olus¸turması adına önemli bir bulus¸ma noktası olacağını vurguladı.

Kaynak: AA / Yerel

Pamukkale İstanbul Türkiye Termal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title