Haberler

Pamuk Üreticisine Müjde

Güncelleme:

Diyarbakır Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar çiftçilere pamuk pirimi ödenmeye başlandığını açıkladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, 2014 Yılı Yağlı tohumlu bitkiler fark ödemesi desteğinin bugünden itibaren verilmeye başlanacağı belirtildi.
Konuyla ilgili konuşan Diyarbakır Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, "Türkiye Tarım havzaları modeline göre 2014 yılı ürünü Yağlı Tohumlu Bitkiler (Kütlü Pamuk ve Soya) fark ödemesi Desteğine İlişkin bakanlar Kurulu kararı Uygulama Tebliği hükümlerinde yer alan esaslar çerçevesinde 2014 yılı Kütlü Pamuk ve Soya Ödemelerine ilişkin alınan ve incelenen başvuruların sonrasında ödemeler için gerekli koşulları yerine getiren ve karşılayan hak sahipleri ile ilgili gerekli tüm incelemeler yapıldı ve bu kapsamda; Diyarbakır'ın 10 ilçesinde 3 bin 693 üreticiye 121 Milyon 151 bin 568,62 TL ödeme işlemi gerçekleştirilecek" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mustafa Ertan Atalar Diyarbakır Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Su:

Diğer şehirlerde de verilsin artık çiftçinin tek umudu bu , devlet bu kadar duyarsız sorumsuz olmamalı 27''sinde verilecek denildi yapılan ayıp ve saygısızlıktır

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title