Haberler

Pakdil'den AK Parti Osmaniye İl Teşkilatına Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili,Nevzat Pakdil, partisinin Osmaniye İl Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi ve Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi Nevzat Pakdil, partisinin Osmaniye İl Teşkilatını ziyaret etti.

Pakdil, ziyarette, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz'e başarı diledi.

Partisinin bazı yerler dışında belediye başkan adaylarını belirlediğini ifade eden Pakdil, şunları kaydetti:

"Belirlenen adaylarımız teşkilatlarımızla seçim çalışmalarını yürütüyorlar. Biz 2014 yılında ülkemizin içinde bulunduğu şartları da göz önüne alarak, demokrasimizin işlemesi adına en uygun zemin içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Mart ayındaki seçimlerde de en iyi sonucu alacağımızı ümit ediyoruz. Siyasi partimizin görüşü odur ki, bu seçim AK Parti'nin ipi göğüsleyeceği bir seçim olacaktır. Bütün siyasi partiler de elbette ki belediyeyi kazanmak isteyecektir."

Osmaniye'nin bölgenin şirin ve güzel bir ili olduğunu kaydeden Pakdil, bu kentte de belediye başkanlığı için iddialı olduklarını söyledi.

Başkan adayı Mehmet Gürbüz'e güvendiklerini ve başarılı olacağına inandıklarını belirten Pakdil, "İnşallah adayımız bu seçimlerde belediye başkanı olarak çıkar ve Osmaniye'ye hizmet etme fırsatı bulur. Yerel yönetimlerle genel yönetimlerin bir arada olması daha verimli hizmet sunma imkanını beraberinde getirecektir. Herkes projeleriyle halkın önüne çıkacak. Sonuçta kararı halkımız verecektir. Umarım insanlarımız bunu iyi değerlendirecektir" diye konuştu.

Pakdil, AK Parti'nin ülke genelinde ve Osmaniye'de seçimlerden başarıyla çıkması temennisinde bulundu.

AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de, ziyaretten mutlu olduğunu belirterek Pakdil'e teşekkür etti. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Gürbüz Kahramanmaraş Osmaniye Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title