Haberler

Özilhan: Livaneli'nin İddiaları Gerçek Dışı

CHP İletişim Koordinatörü Baki Özilhan, 'Baykal'ın 3 Kasım Seçimlerinin Ardından Başbakanlığı Öncesinde Erdoğan'la Gizlice Buluştuğu ve Bir Anlaşma Yaptığı İddiasının Gerçek Dışı Olduğunu' Bildirdi.

CHP İletişim Koordinatörü Baki Özilhan, ''Genel Başkan Deniz Baykal'ın 3 Kasım seçimlerinin ardından başbakanlığı öncesinde Erdoğan'la gizlice buluştuğu ve bir anlaşma yaptığı iddiasının gerçek dışı olduğunu'' bildirdi.

CHP'nin İletişim Koordinatörü Baki Özilhan, partinin internet sitesinde de yer alan konuya ilişkin açıklamasında, Zülfü Livaneli'nin bugün Vatan Gazetesi'ndeki köşesinde Baykal'ın, Başbakan olmadan önce Erdoğan'la Beylerbeyi'nde gizlice buluştuğu ve bir anlaşma yaptığı iddiasına yer verildiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

''Baykal, ne seçim öncesi ve ne de Sayın Erdoğan Başbakan olmadan önce, ne Beylerbeyi'nde, ne de başka bir yerde AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile herhangi bir görüşme yapmıştır.

Genel Başkan Sayın Baykal'ın, Sayın Erdoğan Başbakan olduktan sonra yaptığı görüşmede ise, ülke sorunları, Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu sıkıntılar ve İktidar ile anamuhalefet partisi ilişkileri ele alınmıştır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title