Haberler

Özer: Yarın Sahaya Çıkabilirim

Özer Hurmacı, Sağlık Durumunun İyi Olduğunu, Yarın Manisaspor ile Yapacakları Lig Maçında Oynayabileceğini Söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı, sağlık durumunun iyi olduğunu, yarın Manisaspor ile yapacakları lig maçında oynayabileceğini söyledi.

Diyarbakırspor ile yapılan lig maçında sakatlanan Özer, FB TV'ye yaptığı açıklamada, maçtan sonra çok ağrılarının olduğunu belirterek, ''Zaten hava değişikliğinden dolayı 2-3 haftadır şikayetlerim vardı. Ayağımda platin olduğu için yağmurdan, kardan çok etkileniyor. Diyarbakırspor maçında da ayağımı burktuktan sonra içindeki vida dışarı sıçrayacakmış gibi bir his oldu içimde. O yüzden oyundan çıktım'' dedi.

Ayağındaki platini sezon sonunda aldıracağını vurgulayan Özer, söyle devam etti:

''Ameliyat olup vidayı aldırtmam gerekiyor, ama bu durumda yaklaşık 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağım. O yüzden sezon sonuna kadar idare edip, sezon sonu ameliyat olacağım. Şimdilik ayağımın ağrısını engellemek için tabanlık giyeceğim. Tabanlık için Belçika'ya gittim ve orada özel tabanlık yaptırdık. Bundan sonra maçlarda o tabanlıkları giyeceğim. Ağrımı azaltacakmış, belki de hiç ağrımayacak. Ama şu anki durumum iyi. Manisaspor maçında sahaya çıkabilirim.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title