Haberler

Özel Yamanlar'da Sanat Heyecanı Yaşandı

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ilköğretim okulları arasında 6.düzenlenen "Sanat Eğitimi Proje Tasarım Organizasyonu" (SEPTO)'da birinci olanlar, Hollanda gezisiyle ödüllendirildi.

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından bu yıl ilköğretim okulları arasında 6. düzenlenen "Sanat Eğitimi Proje Tasarım Organizasyonu" (SEPTO)'da birinci olanlar, Hollanda gezisiyle ödüllendirildi.

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları, sanat eğitimini özendirmek amacıyla ilköğretim okulları arasında 6.Ulusal Sanat Eğitimi, Proje, Tasarım Olimpiyatı SEPTO'yu düzenledi. Rekreasyon, Oyuncak Tasarımı, Dramatizasyon, Pandomim, Resim, Müzik ve Kaligrafi dallarını kapsayan olimpiyatın finalinde 81 ilden 509 okulundan gelen öğrenciler ter döktü. Özel Karşıyaka Yamanlar Koleji Spor Salonu'ndaki Ödül Töreninde binlerce öğrenci, öğretmen ve yakınları hazır bulundu.

Özel Yamanların bilim olimpiyatlarında ülkemizin kazandığı 404 madalyanın, 158'ini elde ettiğini belirten Özel Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap, "Bilimde kendini dünyaya kanıtlamış ama sanat alanındaki çalışmalarından hiçbir zaman geri kalmamış geri kalmamış bir kurumuz. 'Güzel bakan güzel görür, güzel gören ise hayatından lezzet alır' ilkesinden yola çıkarak yaşamdaki güzellikleri sanata yansıtmayı başarmış olan Yamanlar Eğitim Kurumları sanatsal çalışmalara her türlü desteği vermeye devam edecektir. Dereceye giren yarışmacıların birincilerini, Hollanda Kraliyet Ailesinin davetlisi olarak sanat eğitimi almak üzere bir haftalığına gidecek" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Binali Yıldırım programda, proje birincilerine madalyalarını ve ödüllerini takdim etti. Özel Yamanlar Koleji'nin İzmir'de bir marka haline geldiğini vurgulayan Yıldırım, "Kurum olarak hem yurt için hem yurt dışında büyük başarılara imza atmış olmanın ürünü bugün burada da görülüyor. Gençlerimize yaptığınız bu katkı ve hizmetten dolayı sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Böyle büyük organizasyonların hazırlanması çok kolay olmadığını altını çizen Bakan Yıldırım, "İşte çağdaşlık bu insana değer vermek bu. Yamanlar Eğitim Kurumlarını ve bütün ekibini böylesine bir organizasyonu yaptıkları için kutluyorum. Böylesine güzel bir etkinlik için 81 ilden gelen ve ülkemizin renklerini İzmir de bir araya getirdikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SEPTO ödül töreninde İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Aydın Şengül, üst düzey bürokratlar ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

(ANL

06.05.2012 08: 57: 08

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Karşıyaka Hollanda İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title