Haberler

Oyuncuyum, Siyasi Görüşüm Yok!

Bugün Vizyona Giren 'Vali' Filminin Başrol Oyuncularından İsmail Hacıoğlu Önümüzdeki Günlerde İki Filmle Daha Beyazperdeye Çıkacak. Hacıoğlu Siyasi Görüşünü 'Kimseyi İlgilendirmediği' Gerekçesiyle Açıklamıyor Ama Türkiye Gerçeklerinin Anlatıldığı 'Vali' İçin 'Filmin Bazı Kişileri Rahatsız Edici Bir Tarafı Olacak' Diyor ..

BUGÜN VİZYONA GİREN 'VALİ' FİLMİNİN BAŞROL OYUNCULARINDAN İSMAİL HACIOĞLU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İKİ FİLMLE DAHA BEYAZPERDEYE ÇIKACAK. HACIOĞLU SİYASİ GÖRÜŞÜNÜ 'KİMSEYİ İLGİLENDİRMEDİĞİ' GEREKÇESİYLE AÇIKLAMIYOR AMA TÜRKİYE GERÇEKLERİNİN ANLATILDIĞI 'VALİ' İÇİN 'FİLMİN BAZI KİŞİLERİ RAHATSIZ EDİCİ BİR TARAFI OLACAK' DİYOR ..

Oyuncu İsmail Hacıoğlu bu sezon altın çağını yaşıyor. Arka arkaya vizyona girecek olan 'Vali', 'Başka Semtin Çocukları' ve 'Gökten Üç Elma Düştü' adlı sinema filmlerinde rol alan Hacıoğlu bir yandan da 'Gece Sesleri' adlı diziyle ekrana geliyor. Son beş ay içinde çalışmaktan uyumaya bile vakit bulamadığını anlatan Hacıoğlu mütevazılığının sebebini şöyle açıklıyor: 'Sapıtmamak için, delirmemek için öyle kendi kendime oluşturduğum bir otokontrol olabilir...'

İSMAİL HACIOĞLU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title