Haberler

Oyuncu Berrak Tüzünataç, "Estetiğin var mı?" sorusuna göğüslerini göstererek cevap verdi

Güncelleme:

İbrahim Selim'in programına konuk olan oyuncu Berrak Tüzünataç, estetik ile ilgili soruya, göğüslerini göstererek "İki tane var. Bana kadar" cevabını verdi.

Başrolünü oynadığı Biz Böyleyiz filminin vizyona girmesiyle büyük heyecan yaşayan oyuncu Berrak Tüzünataç, oyuncu İbrahim Selim'in programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Tüzünataç, estetikle ilgili soru hakkında da konuştu.

"VELEV Kİ EVDE ÇIPLAK GEZİYORUM"

İbrahim Selim'in sorularını tüm samimiyetiyle cevaplayan Berrak Tüzünataç, 'Hakkında çıkan en garip haber neydi?' sorusuna verdiği yanıtla herkesi güldürdü. Bir dönem evinde çıplak gezdiği ve perdeleri hiç kapatmadığı için komşularının rahatsız olduğu haberlerinin çıktığını söyleyen güzel oyuncu, konuyla ilgili şöyle dedi: "Röntgenci, ayıp değil mi? Sana ne! Velev ki geziyorum, içeri bakanda değil mi sorun? Ki öyle bir hobim yok. Nüdist bir durumum yok."

Oyuncu Berrak Tüzünataç, 'Estetiğin var mı?' sorusuna göğüslerini göstererek cevap verdi

ESTETİK SORUSUNA CEVAP VERDİ

Programın devamında İbrahim Selim'in "Kendini ne kadar güzel buluyorsun?" sorusuna "10 üzerinden 8 derim" yanıtını veren Tüzünataç, "Hiç estetiğin var mı?" diye sorulunca da göğüslerini göstererek "İki tane var. Bana kadar. Karınca kararınca" dedi.

Oyuncu Berrak Tüzünataç, 'Estetiğin var mı?' sorusuna göğüslerini göstererek cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berrak Tüzünataç İbrahim Selim Haberler

500

Yorumlar (11)

ADA:

ne kadar çirkin

5
9
yanıtYanıtla
İSA:

En azından kadın dürüst

9
3
yanıtYanıtla
sonuçta teslim aldılar, olan budur:

türkiyede gezi olaylarını başlatan şia irandır ; kimse gerçeği örtmeye kalkmasın : o dönem ülkede açılım süreci vardı bu direk açılım sürecine karşı eylemler dizisiydi

3
9
yanıtYanıtla
İç Ses:

Kötü olan ne varsa gerçekleşmesine rağmen hükümetin la yüsel keyfe yeşa hallerle daima daha sert halka dönebilmesi şaşırtıcı değil mi ? Maaşı alan onlar ama suç hep başkalarında, yetki onlarda sorunu yaratan ve çözülsün istemeyenler de hep başkaları, bu tuhaf değil mi ? Garipsemiyor musun ?

yanıt4
yanıt2
ÇUKUROVALI:

İÇ SES, tuttum seni . . . Son soru işaretine kadar katılıyorum .

yanıt3
yanıt1
Estrator:

Bizzat kontrol ettim. Yüzde yüz doğal mamül.

9
2
yanıtYanıtla
silah:

at gibi avrat maşallah

7
2
yanıtYanıtla
Kim ölmüş:

Kim ölmüş ne olmuş vah vah.

1
1
yanıtYanıtla
Zontrag:

Ne dediğini bilmeden saçmalamış. Aga nugu dese aynı anlama gelir.

1
1
yanıtYanıtla
Nerde lan bu paraaaa....:

Hastasıyız dedeeee. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title