Haberler

Oto Hırsızlığı Zanlıları Yakalandı

Şişli'de, Polisten Kaçmayı Başaran Oto Hırsızlığı ve Adam Yaralama Suçlarından Aranan 4 Kişi, Bir Süre Sonra Yakalandı. Adliyeye Sevk Edilen Zanlılardan 3'ü Tutuklanırken Biri Serbest Bırakıldı.

Şişli'de, polisten kaçmayı başaran oto hırsızlığı ve adam yaralama suçlarından aranan 4 kişi, bir süre sonra yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanırken biri serbest bırakıldı.

19 Ocak'ta Şişli'de Selahattin Yüksel'e ait aracın çalınması, 29 Ocak'ta Beşiktaş'ta Uygu Bakkal'a ait aracın silahla gasp edilmeye çalışılması, 31 Ocak'ta Eyüp'te Sami Özkan'a ait aracın çalınması, Beyoğlu'nda Eyüp Saygılı, Cafer Saygılı ve Pehlül Saygılı'nın bıçaklanması ve araçlarının gasp edilmesi, Ülker Erdem'e ait lüks otomobilin çalınması suçlarından aranan M.O.K., (20) S.E., (27) M.Ş. (24) ve F.G. (17), 31 Ocak'ta Şişli'de polisle girdikleri kovalamacadan kaçmayı başarmıştı. Şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğü'nün operasyonu sonucu yakalandı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.O.K., S.E. ve M.Ş. savcılık tarafından tutuklanırken, F.G. yaşı küçük olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

(İST-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title