Haberler

Osmaniye'de Gıda Mühendisliği Öğrencilerine Gezi

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği (OSTED), tarafından Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gezi düzenledi.

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği (OSTED), tarafından Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gezi düzenledi.

OSTED Genel Sekreteri Yunus İğci, gezide gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmaniye'deki fıstık ve süt işletmelerini 30 öğrenciyle ziyaret ederek incelemelerde bulunduklarını belirtti.

İğci, amaçlarının öğrencilerin eğitim gördükleri bölümle ilgili teknik konuları yerinde görmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.

OKÜ ile işbirliği protokolü imzalayarak çalışmalara başladıklarını ifade eden İğci, şöyle devam etti:

"Öğrencilerimizin, eğitim aldıkları bölümlerle ilgili çeşitli teknik geziler düzenlemek istiyoruz. Bu geziler öğrencilerin mesleki gelişmeleri adına çok önem arz etmektedir. Öğrenciler teknik gezilerle iş hayatında ne gibi işletmelerle karşılaşacaklarını ve hangi ortamlarda çalışacaklarını öğrenmiş oluyorlar. Bu gezileri devamlı hale getirmeyi planlıyoruz."

Geziye, OKÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşe Tülin Öz, Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Halef Dizlek, Yrd. Doç. Dr. Kurban Yaşar, gıda mühendisliği öğrencileri ve OSTED tarım kulübü üyeleri katıldı.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Yayıncı: Ali Güreli - OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title