Haberler

Osmancık'ta Basın Bayramı

Güncelleme:

Çorum Osmancık'ta "24 Temmuz Basın Bayramı" nedeniyle Ulusoy Asya Tesisleri tarafından organize edilen iftar programında ilçede görev yapan gazeteciler bir araya geldi.

Osmancık Ulusoy Asya Tesislerinde organize edilen iftar programına Osmancık Haber Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Orhan Güçlü, Osmancık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bilal Çevrim, Doğan Haber Ajansı Temsilcisi Mustafa Ulusoy, Osmancık Haber Yazı İşleri Müdürü İlkay Yorulmaz, İhlas Haber Ajansı Temsilcisi İsmail Kabakdere, Kızılırmak Dergisi Sahibi Umut Canbolat, Osmancık Gazetesi Sahipleri Fatih Kılınç ve Özkan Özçelik, Anadolu Ajansı Osmancık Temsilcisi Emrah Akıllı ve Cihan Haber Ajansı Temsilcisi Sinan Düzgün katıldı.

Gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutlayan Ulusoy Asya Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Baba “Kamuoyunun doğru haber almasında özverili bir şekilde çalışarak ilçemizin her türlü gündemini kamuoyuna aktaran basın emekçileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Basınımıza çalışmalarında başarılar diliyor, 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Medya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title