Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel görüntü ve detaylar- Eroğlu'nun konuşması- Vatandaşlardan detaylar- Eroğlu'nun gelişi- Çiçek verilmesi- Eroğlu'nun konuşması Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da: - "Türkiye'deki 12-13 senedir muazzam değişimin en iyi farkında olanlar gurbetteki kardeşlerimiz" Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'deki 12-13 senedir muazzam değişimin en iyi farkında olanlar gurbetteki kardeşlerimiz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel görüntü ve detaylar- Eroğlu'nun konuşması- Vatandaşlardan detaylar- Eroğlu'nun gelişi- Çiçek verilmesi- Eroğlu'nun konuşması Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da: - " Türkiye'deki 12-13 senedir muazzam değişimin en iyi farkında olanlar gurbetteki kardeşlerimiz" Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, " Türkiye'deki 12-13 senedir muazzam değişimin en iyi farkında olanlar gurbetteki kardeşlerimiz" dedi.Bakan Eroğlu, partisinin Emirdağ ilçesinde düzenlediği aday tanıtım ve bayramlaşma merasimine katıldı.AK Parti'nin milletvekili adaylarının tanıtıldığı tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eroğlu, Türkiye'de son yıllarda büyük bir değişimin yaşandığını söyledi.Yurt dışında yaşayan vatandaşların, Türkiye'deki gelişmelerin değerini en iyi bilen kesim olduğunu dile getiren Eroğlu, " Türkiye'deki 12-13 senedir muazzam değişimin en iyi farkında olanlar gurbetteki kardeşlerimiz. Bu bakımdan yurtdışındaki bütün vatandaşlara şunu söylemek istiyorum. Bir oy çok önemli. Bir oy gerektiğinde iktidarı yakalamamızı sağlayabilir" diye konuştu.Eroğlu, yurtdışında yaşayan vatandaşlara da oy kullanma imkanı sağlandığına işaret ederek, şöyle devam etti: "Hatta daha ilerisi yapılacak. Avrupa'da da milletvekili adaylarımız olabilecek yakın bir gelecekte. İnşallah böyle bir düşüncemiz vardı. Bununla ilgili bir hazırlık var, kanun gerekiyor. Biz de arzu ediyoruz. Avrupa milletvekillerimiz olsun. Bunu gönülden istiyoruz. Çünkü onların da Türkiye Büyük Millet Meclisinde mutlaka büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Tekrar söylüyorum, yurtdışındaki tüm vatandaşlarımız oyunu kullansın."

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Emirdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title