Haberler

Orhangazi Altgeçidinde Engeller Kalkiyor

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Altgeçidinin 3 Gün İçinde Kullanılmaya Başlanacağını, 10 Gün İçinde De Tamamen Bitirileceğini Müjdeledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve hem ticari hareketliliğin hem de yaya trafiğinin yoğun olduğu Orhangazi Altgeçidi'nin doğu tarafı 3 gün içinde kullanıma açılacak. Asansör ve yürüyen merdiven sisteminin de bulunacağı altgeçitteki inşaat çalışmaları, 10 gün içinde tamamen bitirilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Altgeçidi'nde incelemelerde bulundu.

Altgeçitte işyeri bulunan esnafla konuşup, sıkıntıları dinleyen Başkan Altepe, Orhangazi altgeçidinde yıllardır eksikliği hissedilen problemlerin sona ereceğini ve çalışmaların yakında tamamlanacağını söyledi.

Bursa'nın çarşılarıyla da vizyon olacağının altını çizen Başkan Altepe, "Atatürk Caddesi'nde bulunan Orhangazi Altgeçidi'nde yıllardır eksikliği çekilen çalışmalarımızın son aşamasına geldik.

Burada yapılan yürüyen merdiven ve asansörlerle yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın karşıdan karşıya geçişlerini kolaylaştırmış ve rahatlatmış olacağız. Çalışmalarımız sırasında umduğumuzun dışında altyapı sıkıntıları yaşadığımız için inşaatın süresi uzadı. Ancak 3 gün içinde Orhangazi altgeçidinin doğu girişini komple açacağız. Altgeçidin inşaatının 10 gün içinde de tamamen bitmesini hedefliyoruz" diye konuştu.

Çalışmaların gece gündüz süreceğini ve kısa sürede bitirileceğini vurgulayan Başkan Altepe, "Hem altgeçidin hem de Nalbantoğlu bölgesindeki esnafın rahat etmesi için gereken çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalarımızla başta Atatürk Caddesi olmak üzere tüm kentimizde istediğimiz kaliteye ulaşmayı amaçlıyoruz" dedi.

Orhangazi Altgeçidi Çarşısı tamamlandığında Bursa, yaşlılar, çocuklular ve engelli vatandaşların kullanacağı yürüyen merdiven ve asansörün bulunduğu modern bir yapıya kavuşmuş olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title