Haberler

Ordulu Hakemlerden Vefa

Ordu'nun Çamaş İlçesinde 11 Şubat 2007 Tarihinde Meydana Gelen Soba Zehirlenmesi Olayında Vefat Eden Beden Eğitimi Öğretmeni ve Futbol Hakemi Muammer Akova İçin Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şubesi Tarafından Mevlit Okutuldu.

Ordu'nun Çamaş ilçesinde 11 Şubat 2007 tarihinde meydana gelen soba zehirlenmesi olayında vefat eden beden eğitimi öğretmeni ve futbol hakemi Muammer Akova için Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şubesi tarafından mevlit okutuldu.

Perşembe'nin Neneli Köyü Camii'nde okunan mevlide Merkez Hakem Kurulu (MHK) Atama Komisyonu Başkanı Ali Aydın, MHK Yedek Üyesi ve İl Hakem Kurulu Başkanı Erdoğan Alan, Dernek Başkanı Vedat Öz, Ordu bölgesinde görev yapan futbol hakemleri, gözlemcileri ve Muammer Akova'nın yakınları ile köy halkı katıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu Şube Başkanı Vedat Öz, talihsiz bir kaza sonucu genç yaşta vefat eden Muammer Akova'yı rahmetle andıklarını belirterek, "Mevlid Kandili'ni idrak ettiğimiz anlamla gecede arkadaşımız için mevlit okutarak onu yad etmiş olmak camiamız mensuplarını duygulandırmıştır"dedi.

(MAK-AG-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title