Haberler

Ordu'da Patlama, 2 Uzman Çavuş Yaralı (Yeniden)

Ordu'nun Mesudiye İlçesi Topçam Beldesi'nde, askeri lojmanların yakınında bu sabah meydana gelen patlamada 2 uzman çavuş yaralandı.

Ordu'nun Mesudiye İlçesi Topçam Beldesi'nde, askeri lojmanların yakınında bu sabah meydana gelen patlamada 2 uzman çavuş yaralandı. Ordu Vali Vekili Erdem Kıyak, patlamanın yolda gerçekleştiğini belirterek "Mayın patlaması olmasından şüpheleniyoruz. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İki askerimizin de sağlık durumları iyi" dedi.

Yaralı uzman çavuşlar Erol Kızmaz ile adı öğrenilemeyen diğerinin tedavileri Ordu Devlet Hastanesi'nde sürerken, Vali Vekili Erdem Kıyak, patlamanın önceden yola döşenen mayından kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Erdem Kıyak, "2 uzman çavuşumuz, yürüyerek lojmanlarına giderken yolda patlama meydana gelmiş. Biri ayağından, biri kafasından yaralanmıştır. Mayın patlaması olduğunu sanıyoruz. Sivil insanların da kullandığı bir yolda patlama olmuştur. Konuyla ilgili geniş araştırma başlatıldı" açıklamasını yaptı. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title