Haberler

Opet Temiz Tuvalet Konvoyu" Adana'da

OPET'in temiz ve sağlıklı bir toplum hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" Adana'ya geldi.

OPET'in temiz ve sağlıklı bir toplum hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" Adana'ya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Adana'daki tüm OPET istasyonlarında sürücülere "temizlik ve hijyen" kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtılacak.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıkan OPET Temiz Tuvalet Tırları, 3 ay içerisinde yaklaşık 10 bin kilometre yol yaparak, 30 şehirdeki 180 istasyonda hizmet verecek.

Temiz Tuvalet kampanyasının fikir lideri ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, projeyle 15 yıl içerisinde 8 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini aktardı.

Kampanyanın temiz ve sağlıklı toplum oluşturma mücadelesi olduğunu kaydeden Öztürk, "Temiz tuvalet kampanyasını kendi istasyonlarımızda uygularken, 72 ili gezerek 6 milyon kilometre yol kat ettik. Köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilerimize seminerler verdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Nurten Öztürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title