Haberler

    Ömer Bayram Şoku

    Cim-Bom’un Akhisarspor’dan transfer ettiği yeni sol bekin sarı-kırmızılılara sakat geldiği ortaya çıktı. Ayak bileğinden sorunu bulunan Ömer Bayram’ın yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

    Galatasaray'ın, transferin son gününde Akhisarspor'dan kadrosuna kattığı Ömer Bayram'ın sakat olarak sarı-kırmızılılara geldiği ortaya çıktı.

    Takımının Başakşehir ile oynadığı son karşılaşmada görev alan ancak ayak bileğinde sorun oluşan Ömer'in bu nedenle sahalardan yaklaşık bir ay uzak kalacağı ifade edildi. Kulüp yetkilileri ise Ömer'in ayak bileğinde hafif bir burkulma olduğu bilgisini paylaşırken, milli maç için lige verilen arada tedavisinin tamamlanacağını ifade etti.

    Galatasaray'a transferi gerçekleşmeden önce A Milli Takımı'na davet edilen Ömer Bayram, ayak bileğindeki problem nedeniyle ay-yıldızlı kadrodan da çıkarıldı.

    Futbolcunun sağlık durumunu inceleyen milli takım yetkilileri Ömer'in takımda yer alamayacağına karar verirken, başka bir sol bek çağrılmayacağını duyurdu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Ömer Bayram Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title