Haberler

Ölüm Döşeğindeki Hayatının Aşkıyla Hastanede Evlendi, 5 Gün Sonra Kanserli Eşi Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

Filipinler'de kanser hastası olan sevgilisiyle hastanede evlenen adam, evlendikten 5 gün sonra eşini kaybetti.

Filipinler'de 7 yıllık birliktelikleri olan 25 yaşındaki Ariel, 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Rechie adındaki sevgilisi ile evlenmek üzere iken Rechie'ye kanser teşhisi konuldu. Bunun üzerine hastanede sevdiği kadınla evlenen Rechie, seremoniden 5 gün sonra eşini kaybetti.

EVLENMEK ÜZERELERDİ

Filipinler'de yaşayan bir çift 7 yıllık birlikteliklerini evliliğe dönüştürme hayalleri kurarken bir anda konan kanser teşhisi hayatlarını alt üst etti. 25 yaşındaki Ariel, 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Rechie adındaki sevgilisi ile evlenmek üzere iken Rechie'ye kanser teşhisi konuludu.

Ölüm Döşeğindeki Hayatının Aşkıyla Hastanede Evlendi, 5 Gün Sonra Kanserli Eşi Yaşamını Yitirdi

BİR KAÇ AYLIK ÖMRÜ KALDIĞINI ÖĞRENDİLER

Uzun bir süre hastanede sevgilisine destek olan onunla mücadele eden adam sevgilisinin birkaç aylık ömrünün kaldığını öğrendi. Bunun üzerine hem sevgilisine moral olması için hemde en büyük hayallerini gerçekleştirmek için hastanede nikah töreni düzenledi.

HUZUR İÇİNDE ÖLDÜ

7 yıllık birlikteliği evliliğe dönüştüren adam eşinin 5 gün sonra hayatını kaybetmesiyle bir kez daha yıkıldı. Adam eşinin çok acılar çektiğini fakat ölürken evli oldukları için huzur içinde öldüğünü belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Filipinler Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

ÖZGÜRLÜK:

para için evlenmiştir, o kadar sevmiş madem, neden (7) yıl beklemiş? kadının sayılı günlerinin kaldığını duyunca acil nikah kıyılıyor, trajikomedi

8
20
yanıtYanıtla
Haktan:

Birşeyin kaybederken değerini anlamak değil o şey varken onu yaşamak önemli yoksa bir önemi yok

25
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Bu çok doğru,, ama maalesef kaybettikten sonra degeri hep anlasiliyor

yanıt16
yanıt0
Özlem:

Ben haberi okuyunca aşk gördüm, siz ihanet görüyosunuz, menfaat görüyosunuz. İşte böyle düşünce kalıbında olduğu sürece o zihinleriniz, hayatlarınızada tamda öyle insanlar gelicektir hiç şüpheniz olmasın.

22
2
yanıtYanıtla
Mehmet içel:

Fikrin çok güzel

yanıt4
yanıt0
AyNur:

Aşk budur işte,,,son arzusunu yerine getirmiş

20
3
yanıtYanıtla
CILGIN LUTFU:

Kimsenin ahi kimsede kalmaz.3cocugu birakip baskasina gidersen o cocuklatin ahi yakar adami bu isler kolay degil oyle.allahinda bir hesabi var.

4
9
yanıtYanıtla
Sinan:

Ey benim guzel kardeslerim neden hepiniz on yargılısınız Rabbim hepinizi islah etsin Bir yorumu dahi adam gibi yapamıyorsunuz..

9
1
yanıtYanıtla
Ankaraguclu:

Delikanlik budur işte meshep önemli değil helal olsun kadın gerçek dünya ya mutlu gitmis

8
0
yanıtYanıtla
Miro:

Bence kadını adam kanser etmis

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title