Haberler

Ölüdeniz Belediye Başkanı Yılmaz, Aday Adaylığını Açıkladı

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, CHP'den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, CHP'den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Yılmaz, CHP Fethiye İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 9 yıldır Ölüdeniz'de belediye başkanı olarak görev yaptığını hatırlattı.

Görev süresi boyunca vatandaşlara hiç bir ayrım yapmaksızın hizmet götürdüklerini anlatan Yılmaz, çevre konusunda ciddi çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Ölüdeniz'in turizmde bir dünya markası haline geldiğini ifade eden Yılmaz, yaptıkları çalışmalarla Ölüdeniz'in 3 mavi bayrağa sahip olduğunu bildirdi.

Ölüdeniz'de yaptıkları hizmetleri Fethiye'de de yapmak istediklerini söyleyen Yılmaz, Fethiye Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Yerel seçimler için vatandaşlardan destek isteyen Yılmaz, "Sizlerin CHP'ye vereceğiz her oy zor günler geçiren Türkiye Cumhuriyeti için hayati öneme sahip. Sizlerin oyları ile başta Muğla'da, Fethiye'de ve Seydikemer'de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere Muğla'nın farklı yerlerinde yaşayan halkımızı Sosyal Demokrat Belediyecilik ile buluşturacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Keramettin Yılmaz Alaaddin Yılmaz Ölüdeniz Fethiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title