Haberler

Okulun Giriş Yolundaki Ağaçları Öğretmenlerin Fotoğrafları ile Süslediler

ERZURUM Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bünyesinde görev yapan öğretmenlere büyük bir sürpriz yaptı.

ERZURUM Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bünyesinde görev yapan öğretmenlere büyük bir sürpriz yaptı.

Vakıf Okulları Kampüs Müdürü Erdal Karagülle önderliğindeki Vakıf Okulları yöneticileri ve öğrencileri sabahın erken saatlerinde okul yolundaki ağaçlara tüm öğretmenlerin fotoğraflarını ve öğretmenlik mesleği hakkında söylenen özlü sözleri asarak, öğretmenlerin gününü kutladı. Okul yolundan geçerken fotoğraflarını gören öğretmenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, kutlamalar okul içerisinde de devam etti. Karanfillerle süslenen koridor ve okul merdivenlerinde öğretmen yolu yapan yöneticiler, tüm öğrencilerle birlikte öğretmenleri karşılayarak çiçekler verdiler. Organizasyonu fark eden öğretmenler bu özel günde yalnız kalmamanın mutluluğuyla duygulu anlar yaşadılar. Okul yöneticilerine ve öğrencilere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden öğretmenler, insanlık tarihinin en önemli mesleklerinden birini yaptıkları için gurur duyduklarını söylediler. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Öğretmenler Günü Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title