Haberler

Okuldaki Kirli Bilgisayarlar Valiyi Kızdırdı: ´Çamurdan Harpten Çıkmış´

Kars'ta Köylerdeki İlköğretim Okullarını Denetleyen Vali Ahmet Kara, Bilgisayarların Kirli Olduğunu Görünce, Müdüre "bunlar Size Böyle mi Verildi?

Kars'ta köylerdeki ilköğretim okullarını denetleyen Vali Ahmet Kara, bilgisayarların kirli olduğunu görünce, müdüre "Bunlar size böyle mi verildi? Bu bilgisayarların vaziyeti ne? Adeta çamurdan, harpten çıkmış" diye kızdı.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gökhan Altun ile birlikte köy okullarını gezen Vali Ahmet Kara, öğrencilerle sohbet etti, öğretmenlerin isteklerini dinledi. Akbaba Köyü İlköğretim okulunda teknoloji sınıfında bilgisayarların tozlu olduğunu gören Vali Kara, Okul Müdürü Yasin Dikmen'e "Bu bilgisayarların vaziyeti ne müdür bey? Adeta çamurdan çıkmışlar. Bizim eğitimde gelişme kaydettiğimiz en önemli husus bu bilgisayar teknolojileri sınıfıdır. Yalnız şu bilgisayarların haline bak. Gazeteciler bu vaziyeti çekerlerse sizi de beni de utandırırlar. Bu bilgisayarların vaziyeti ne? Adeta çamurdan, harpten çıkmış. Böyle mi verildi size? Müdür bey bak ve gör" diye konuştu.

Daha sonra Vali Kara, bilgisayar sınıfının kullanılıp kullanılmadığını Müdür Dikmen'e sordu ve "evet" demesi üzerine bir öğrenci çağırarak bilgisayarı açmasını istedi. Öğrencinin bilgisayarı açamaması üzerine Vali Kara "Tamam anlaşıldı" diyerek sınıftan ayrıldı. Vali Kara, köy okulundaki öğrencilere kışlık bot hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title