Haberler

Öğretmene Son Görev

Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Önceki Gece Yaşamını Yitiren Savaştepe Lisesi Müdürü Selahattin Yılmaz (52) Öğrencileri ve Öğretmen Arkadaşları Tarafından Son Yolculuğuna Uğurladı.

GEÇİRDİĞİ kalp krizi sonucu önceki gece yaşamını yitiren Savaştepe Lisesi Müdürü Selahattin Yılmaz (52) öğrencileri ve öğretmen arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurladı.

Savaştepe Lisesi'nde 10 yıldır müdürlük yapan Selahattin Yılmaz, önceki gece Balıkesir Adnan Menderes Mahallesi'ndeki evinde kalp krizi geçirdi. Balıkesir Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Yılmaz tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. İki çocuk babası Yılmaz'ın cenaze töreni bugün Zağnos Paşa Camii'nde yapıldı. Törene Milli Eğitim Müdür İbrahim Binay ve çok sayıda öğretmen ve Yılmaz'ın öğrencileri katıldı. 27 yıllık eğitimci Yılmaz'ın ölümü öğrencileri ve sevenlerini yasa boğdu. Yılmaz öğrencilerinin karne gününde Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title