Haberler

Öğrencilere Karne, Velilere Teşekkür Belgesi Verildi

Adıyaman Fatih İlköğretim Okulu Yönetimi, Öğrencilere Karne Dağıtmanın Yanısıra Çocuklarıyla İlgilenen Öğrenci Velilerine Teşekkür Belgesi Verdi.

Adıyaman Fatih İlköğretim Okulu yönetimi, öğrencilere karne dağıtmanın yanısıra çocuklarıyla ilgilenen öğrenci velilerine teşekkür belgesi verdi.

Öğrencilerin dersleri ve genel eğitimleriyle yakından ilgilenen 350 öğrenci velisi Fatih İlköğretim okul idarecileri tarafından ödüllendirildi. Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Özkalaycı, Adıyaman'da bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Fatih İlköğretim Okulu olarak 2006-2007 eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilerinin sorunlarıyla ilgilenen, düzenlediğimiz toplantılara katılan, öğrencinin okul ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan ve okulumuza destek veren 350 öğrenci velisine teşekkür belgesi vererek onları kutlamak istedik. Bu okulumuzdaki öğrenci velilerinin, çocuklarıyla daha çok ilgilenmeleri konusunda amaç edindiğimiz bir çalışmadır. Bütün velilerimize öğrencileriyle ilgilendikleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

(AA-ST-Y)

15.06.2007 16:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title