Haberler

Oğluna ''İş Bul'' Dedi, Bıçaklandı

Konya'da 50 Yaşındaki Ümmü Gülsüm Karakuş, İddiaya Göre 'iş Bul' Dediği İçin Tartıştığı Oğlu 37 Yaşındaki Mesut Karakuş Tarafından Bıçaklandı.

KONYA'da 50 yaşındaki Ümmü Gülsüm Karakuş, iddiaya göre 'iş bul' dediği için tartıştığı oğlu 37 yaşındaki Mesut Karakuş tarafından bıçaklandı. Ağabeyinin annesini bıçakladığını gören 35 yaşındaki Dilek Karakuş'da ayırmak isterken ağabeyi tarafından bıçaklandı. Sırtından üç bırak darbesi alan Ümmü Gülsüm Karakuş ile sağ kolu ve koltuk altından bıçaklanan Dilek Karakuş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İşsiz Mesut Karakuş iddiaya göre 3 ay önce Antalya'da bir tekstil fabrikasında çalışan ağabeyi 39 yaşındaki Sedat Karakuş'un yanına gitti. Sedat Karakuş'da kardeşine bir restoranda iş buldu. Kısa süre garson olarak çalışan Mesut Karakuş, daha sonra işten ayrıldı. Ardından memleketi Konya'da döndü. Sedat Karakuş'da ailesini ziyaret etmek için Konya'ya geldi.

Sedat Karakuş, bugün saat 13.30 sıralarında merkez Karatay İlçesi Mengene Mahallesi Kumköprü Caddesi'ndeki evlerinde kardeşi Mesut Karakuş'a, uzun süredir işsiz olduğunu ve iş bulması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.Bunun üzerine iki kardeş tartıştı. Sinirlenen Sedat Karakuş, gezmek için evden ayrıldı. Bu sırada Ümmü Gülsüm Karakuş'da oğlu Mesut Karakuş'a ağabeyinin haklı olduğunu belirterek 'iş bul'dedi. Mesut Karakuş, bu kezde annesiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Mesut Karakuş, mutfaktan aldığı bıçakla, annesinin üzerine saldırdı. Ağabeyinin annesini bıçakladığını gören Dilek Karakuş'da, ayırmaya çalıştı. Fakat oda bıçaklandı. Sırtından üç bıçak darbesi alan anne Ümmü Gülsüm Karakuş ile sol kolu ve koltuk altından bıçaklanan Dilek Karakuş, komşuları tarafından çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumun iyi olduğu belirtildi. Olaydan sonra evden kaçan Mesut Karakuş'da polis merkezine giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title